fbpx

VIDEO «Τόκιο 2020»: Τρεις απονομές μεταλλίων από την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Τρεις απονομές μεταλλίων στον στίβο και συγκεκριμένα στα 1.500μ. ανδρών Τ54, σφαίρα ανδρών F36 και μήκος ανδρών Τ47, έκανε η Ιωάννα Καρυοφύλλη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.

Η πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, έχει τιμηθεί με το Paralympic Order από την IPC για την πολυετή προσφορά της στο Παραολυμπιακό Κίνημα, αφού να θυμήσουμε ότι ήταν και παραμένει η μοναδική γυναίκα διευθύντρια Θερινών Παραολυμπιακών Αγώνων (Αθήνα 2004).

«Νοιώθω τυχερή που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία ως κάτοχος του Paralympic Order από την Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή. Είναι από τις στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, γιατί μέσω αυτών των βραβεύσεων, αναδεικνύεται αφενός η Ελλάδα και αφετέρου μου δίνεται η ευκαιρία να παραδώσω μετάλλια σε αθλητές και αθλήτριες που έχουν μοχθήσει και έχουν ιδρώσει για να φτάσουν μέχρι εδώ», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ από το Τόκιο.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.