Φινάλε στο IDM Berlin 2021 με πανελλήνια ρεκόρ από Μιχαλεντζάκη, Λεργιό, Παταρίδου και Λαζαρίδου

unnamed

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Στυλιανός Αλέξανδρος Λεργιός, Νίκη Παταρίδου και Μαρίνα Λαζαρίδου, ήταν οι πρωταγωνιστές των τελευταίων πανελλήνιων ρεκόρ, στο φινάλε του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ IDM που διεξήχθη από την περασμένη Πέμπτη στο Βερολίνο.

Διαβάστε Περισσότερα

IDM Berlin 2021: Δεύτερη θέση για Μιχαλεντζάκη και τέσσερα νέα εθνικά ρεκόρ κατά τη διάρκεια της 3ης ημέρας

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πισίνα και εσωτερικός χώρος

Με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη να κατακτά την 2η θέση στα 200μ. πεταλούδα, τη Νίκη Παταρίδου να σημειώνει πανελλήνιο ρεκόρ τόσο στα 50μ. ελεύθερο γυναικών, όσο και στα 400μ. ελεύθερο γυναικών, αλλά και ακόμη δύο εθνικά ρεκόρ από τον Γεράσιμο Λιγνό (50μ. πρόσθιο) και Μαρίνα Λαζαρίδου (50μ. ελεύθερο νέων) συνεχίστηκε χθες (Σάββατο) στο Βερολίνο, το διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ IDM.

Διαβάστε Περισσότερα

IDM Berlin 2021: Διπλά πανελλήνια ρεκόρ από Λεργιό και Χριστάκη, εθνικό ρεκόρ και η Τσάκωνα

kolaz berlin

Διπλά πανελλήνια ρεκόρ σε προκριματικά και τελικούς, σημείωσαν οι Αλέξανδρος Λεργιός (200μ. ελεύθερο) και Παναγιώτης Χριστάκης (100μ. πρόσθιο), στην πρεμιέρα του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ IDM Berlin.

Διαβάστε Περισσότερα

«Μαδέιρα 2020»: Δέκατη η Ελλάδα στον πίνακα μεταλλίων - Φινάλε με πανελλήνιο ρεκόρ από την Γκουλή

DS

Με την Ελλάδα να κατακτά συνολικά εννέα (4-2-3) μετάλλια και να καταλαμβάνει την 10η θέση στον πίνακα των μεταλλίων, έπεσε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης, της τελευταίας μεγάλης διοργάνωσης πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Διαβάστε Περισσότερα

«Μαδέιρα 2020»: Δεν αγωνίστηκε στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής ο Μιχαλεντζάκης λόγω μικροτραυματισμού

2020 World Para Swimming European Open Championships Madeira rgb 01 0

Με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη να μη συμμετέχει στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής SM8, λόγω ενός μικροτραυματισμού, τον Αριστείδη Μακροδημήτρη να καταλαμβάνει την 4η θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο S2 αλλά και τον Γιάννη Κωστάκη να είναι 5ος στα 50μ. ελεύθερο S3, κύλησε η 6η και προτελευταία ημέρα για την ελληνική κολύμβηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδέιρα.

Διαβάστε Περισσότερα

«Μαδέιρα 2020» - Τρίτωσε τα χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης, ο Μιχαλεντζάκης, «χάλκινος» ο Χριστάκης

EAOSM

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία είναι πλέον τα χρυσά μετάλλια του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που φιλοξενείται για 5η ημέρα στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Ο Εβρίτης «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, ήταν εντυπωσιακός σε ακόμη ένα αγώνισμα της μεγαλύτερης διοργάνωσης πριν από τους Αγώνες του Τόκιο, φτάνοντας και πάλι στην κορυφή. Έτσι μετά τα 100μ. πεταλούδα και τα 100μ. ελεύθερο, ο Μιχαλεντζάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 50μ. ελεύθερο κατηγορίας S8, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης Χριστάκης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο κατηγορίας S6. Με τα αποψινά μετάλλια, η Ελλάδα έφτασε τα εννέα έως τώρα στη διοργάνωση, τέσσερα εκ των οποίων χρυσά.

Διαβάστε Περισσότερα

«Μαδέιρα 2020» : Πρωταθλητές Ευρώπης οι Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου, «ασημένιος» ο Μακροδημήτρης

DT MADEIRA

Η πλέον παραγωγική μέρα από πλευράς μεταλλίων ήταν η σημερινή για την ελληνική κολύμβηση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο ήταν ο απολογισμός των ελληνικών χρωμάτων κατά τη διάρκεια της 4ης ημέρας, με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο S8, την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου να φτάνει στην κορυφή των 50μ. ύπτιο S4, για δεύτερη σερί διοργάνωση και τον Αριστείδη Μακροδημήτρη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο S2, μία ημέρα μετά το χάλκινο στα 100μ. ύπτιο.

Διαβάστε Περισσότερα

«Μαδέιρα 2020» : Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μιχαλεντζάκης στα 100μ. ύπτιο, χάλκινο μετάλλιο ο Μακροδημήτρης

MICHALENTZAKIS

Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που φιλοξενείται στη Μαδέιρα κατέκτησε η Ελλάδα. Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, όπως το 2018 στην Ιρλανδία, έτσι και σήμερα, στην Πορτογαλία, βρέθηκε στην κορυφή του αγωνίσματος, την ίδια στιγμή που η χώρα μας πανηγύρισε ακόμη ένα μετάλλιο, με πρωταγωνιστή τον Αριστείδη Μακροδημήτρη στα 100μ. ύπτιο S2. Πλέον, η ελληνική αποστολή στη Μαδέιρα έχει φτάσει τα τέσσερα μετάλλια με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευρωπαϊκό κολύμβησης «Μαδέιρα 2020»: Πέμπτη θέση για Χιώτη και μικτή σκυταλοδρομία 4x50μ.

2020 World Para Swimming European Open Championships Madeira rgb 01 0

Η 5η θέση της Ευαγγελίας Χρυσούλας Χιώτη στα 100μ. πρόσθιο SB13, αλλά και η 5η θέση της μικτής σκυταλοδρομίας 4x50μ. (20π.) αποτελούμενη από τους Αντώνη Τσαπατάκη, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Παναγιώτη Χριστάκη και Μαρία Τσάκωνα, σημάδεψαν την ελληνική παρουσία στους απογευματινούς τελικούς της 2ης ημέρας, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης που φιλοξενείται στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ