Η γενική προκήρυξη των πανελλήνιων πρωταθλημάτων και το αγωνιστικό καλαντάρι 2018

2018

H Γενική Προκήρυξη της διεξαγωγής Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Αγωνιστικής Περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018, όπως αυτή εγκρίθηκε κατά τη 13η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε. Α. ΟΜ. ΑμεΑ, καθώς και το Αγωνιστικό Καλαντάρι (έκδοση 1.0).

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΣΑΤ-Οι κορυφαίοι του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες για το 2017

psat1

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, η ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών–Μελών του ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού το 2017, οι οποίοι και θα βραβευτούν στην 64η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη συνεχή χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Διαβάστε Περισσότερα

Επίδειξη Παραολυμπιακών Αθλημάτων στο Σύνταγμα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία

thumbnail photo 5

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, αθλητές των παραολυμπιακών αθλημάτων έκαναν επίδειξη των αγωνισμάτων τους, όπως τένις με αμαξίδιο, βόλεϊ καθιστών, επιτραπέζια αντισφαίριση, μπότσια και ξιφασκία με αμαξίδιο.

Διαβάστε Περισσότερα

O ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, εύχεται «καλή επιτυχία» στους αθλητές των εθνικών ομάδων κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο

thumbnail 3

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποχαιρέτησε τους Έλληνες αθλητές, που αναχώρησαν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 για το Μεξικό, προκειμένου να συμμετάσχουν στα παγκόσμια πρωταθλήματα κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο. Ο ΟΠΑΠ, για έκτη συνεχή χρονιά, στηρίζει ενεργά και τιμάει τους αθλητές της πιο δυνατής ομάδας, αποτυπώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό.

Διαβάστε Περισσότερα

Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η αναχώρηση των εθνικών ομάδων κολύμβησης και άρσης βαρών για το Μεξικό

thumbnail invitation

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και ο μέγας χορηγός της ΕΠΕ, ΟΠΑΠ ΑΕ, την προσεχή Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 13:00, θ` αποχαιρετήσουν τις εθνικές μας ομάδες κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο, οι οποίες θα αγωνιστούν στα αντίστοιχα παγκόσμια πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στο Μεξικό.

Διαβάστε Περισσότερα

IPC: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τα παγκόσμια πρωταθλήματα κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο

170830090915595 mexicocollagenew

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο που θα γίνουν στο Μεξικό. Έτσι η διοργάνωση της κολύμβησης θα γίνει 2-7 Δεκεμβρίου κι αυτή των «δυνατών» από τις 2 έως τις 8 του ίδιου μήνα. Όσον αφορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα junior άρσης βαρών σε πάγκο, θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

hellenic_sfpd@eaom-amea.gr

Τ.Κ. 151 23

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978