Τιμητική βράβευση για την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στα πρώτα Sports Marketing Awards

Fountoulakis

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βραβεύτηκε με το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Marketing Strategy, για το πρόγραμμα στήριξης από χορηγούς της Παραολυμπιακής Ομάδας ενόψει των Αγώνων «Ρίο 2016». Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακοίνωση ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για ομοσπονδιακούς προπονητές και τεχνικούς συμβούλους

Με απόφασή τους τα μέλη του Δ.Σ. στην 7η & 8η Συνεδρίασή τους, στις 30/5 &28/6/2017 αντίστοιχα, ενέκρινε την συνεργασία με τους κάτωθι, αιτηθέντες για να απασχοληθούν με απόσπαση Ομοσπονδιακούς Προπονητές και Τεχνικούς Συμβούλους

Διαβάστε Περισσότερα

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφθηκε ο Γιώργος Φουντουλάκης

Pavlopoulos Fountoulakis

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Το εντυπωσιακό άθλημα μπήκε για πρώτη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η ΕΟΑΜ-ΑΜΕΑ σε συνεργασία με την ΕΟΦΣΑ διοργάνωσαν τους πρώτους εγχώριους αγώνες. 

Διαβάστε Περισσότερα

Αύριο στο ΟΑΚΑ το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παραμπάντμιντον

Το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον είναι γεγονός! Αύριο το πρωί, στο ΟΑΚΑ, επτά αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν τους πρώτους πανελλήνιους τίτλους.
Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες σε συνεργασία με την ΕΟΦΣΑ και στόχος είναι τα άτομα με αναπηρία να γνωρίσουν το παραμπάντμιντον και παράλληλα να ξεκινήσει η ανάπτυξη του αθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνάντηση Τμήματος Φ.Α και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Συνάντηση πραγματοποίησε εχτές το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ.Γιώργο Φουντουλάκη.

Διαβάστε Περισσότερα

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

hellenic_sfpd@eaom-amea.gr

Τ.Κ. 151 23

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978