Τέσσερα νέα εθνικά ρεκόρ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας του ΟΑΚΑ

Archery

Τέσσερα νέα εθνικά ρεκόρ σημάδεψαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Στο Recurve Open ανδρών, ο Κωνσταντίνος Σχίζας (Σπάρτακος) είχε επίδοση στους 593 στους δύο προκριματικούς γύρους του αγώνα κατάταξης, ο Γιώργος Τυράνης-Γκουτζάς (Δόξα) 179 στο Compound Open ανδρών, η Δωροθέα Ποιμενίδου (Δόξα) 619 στο Recurve Open γυναικών και ο Κωνσταντίνος Θέμελης (Ήφαιστος Αργολίδας) 312 στο Recurve W1 ανδρών.

Διαβάστε Περισσότερα

Με τη συμμετοχή 11 αθλητών το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ

16387238 738357422995223 7055655185280022190 n
Με τη συμμετοχή 11 αθλητών από έξι σωματεία, πραγματοποιείται αύριο (Σάββατο) στο προπονητήριο της Ε.Ο.Τ. στο Ο.Α.Κ.Α. (κάτω από τον σταθμό του Η.Σ.Α.Π. ΕΙΡΗΝΗ), το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ναθαναήλ, Ποιμενίδου, Θέμελης και Στεφανίδης πρώτευσαν στο πανελλήνιο τοξοβολίας

archery

Ο Βασίλης Ναθαναήλ του συλλόγου Δόξα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Open κατηγορία ανδρών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τοξοβολίας που φιλοξενήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Το Παραολυμπιακό όριο στο Recurve Open «έπιασε» ο Ρουμελιώτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας

Romeos Roumeliotis

Το Παραολυμπιακό όριο στο Ολυμπιακό τόξο όπεν ανδρών (Recurve Men Open), έπιασε ο Ρωμαίος Ρουμελιώτης κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε στο Σεν Ζαν ντε Μοντς της Γαλλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Στεφανίδης, Μάγκου και Ναθαναήλ πρώτευσαν στο πανελλήνιο τοξοβολίας

Archery

Ο Βασίλης Ναθαναήλ της Δόξας στην κατηγορία ΟΠΕΝ ανδρών Ολυμπιακού Τόξου, η Αναστασία Μάγκου επίσης της Δόξας στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, αλλά και ο Βασίλης Στεφανίδης του Πυρσού στην κατηγορία VI (B2-B3) ανδρών Ολυμπιακού Τόξου, πρώτευσαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Το όριο για το Ρίο 2016 επιβεβαίωσε η Ποιμενίδου στο Ολυμπιακό Τόξο γυναικών

Ποιμενίδου

Το όριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 στο Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) γυναικών, επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο, η Δωροθέα Ποιμενίδου. Η αθλήτρια του ΑΣ ΑμεΑ Δόξα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας που διεξήχθη στο Ντονεσίνγκεν της Γερμανίας, κατετάγη 9η με επίδοση 580 βαθμούς, επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ ενώ παράλληλα σφράγισε το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το κορυφαίο αγωνιστικό ραντεβού του 2016.

Διαβάστε Περισσότερα

Το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας έπιασε η Ποιμενίδου

Ποιμενίδου

Το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τοξοβολίας που θα γίνει στην Γερμανία από 23 έως 30 Αυγούστου 2015 έπιασε η Δωροθέα Ποιμενίδου (Standing γυναικών) κατά τη διάρκεια του αγώνα Α` κατηγορίας που διεξήχθη στη Θήβα. Η αθλήτρια της Δόξας ολοκλήρωσε τον αγώνα στο Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) γυναικών Α-70μ. με επίδοση 520 βαθμούς, όσο ακριβώς ήταν και το όριο (MQS) .

Διαβάστε Περισσότερα

Δωροθέα Ποιμενίδου: «Πρώτος στόχος το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας»

Ποιμενίδου

Το «εισιτήριο» για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας έχει θέσει ως πρώτο στόχο η Δωροθέα Ποιμενίδου. Η 20χρονη αθλήτρια της τοξοβολίας, η οποία στις αρχές του μήνα πήρε γεύση από σκοποβολή συμμετέχοντας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελευσίνας, θα λάβει μέρος στο «EGP Marathon 2015» που θα γίνει 23-28 Μαρτίου στον Μαραθώνα με στόχο να πιάσει το όριο για το παγκόσμιο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΧΟΣ

Τα εγκαίνια του Νέου Ολυμπιακού Προπονητηρίου Τοξοβολίας πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 .

Διαβάστε Περισσότερα

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

hellenic_sfpd@eaom-amea.gr

Τ.Κ. 151 23

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978