fbpx

Attica Κέντρο Αποκατάστασης: Ακόμη μια δομή υψηλών προδιαγραφών μπαίνει στην «οικογένεια» της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ (pic)

Attica Κέντρο Αποκατάστασης: Ακόμη μια δομή υψηλών προδιαγραφών μπαίνει στην «οικογένεια» της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ (pic)
 Ένα πρωτότυπο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών καλωσόρισε στην «οικογένεια» των Υποστηρικτών της, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.
 
Το ΚΑΑ Attica αποτελεί μια πρότυπη δομή παροχής υπηρεσιών αποκατάστασης, υψηλών προδιαγραφών, τη μεγαλύτερη σε δυναμικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς διαθέτει 300 κλίνες. Η παρεχόμενη φροντίδα συνίσταται από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ώστε να αντιμετωπιστούν ιατρικές, σωματικές και συναισθηματικές νοσηρότητες, νευρολογικής ή μυοσκελετικής αιτιολογίας, που προκαλούν δυσλειτουργίες στην κίνηση, την επικοινωνία, την αυτοεξυπηρέτηση και, γενικότερα, την ποιότητα ζωής.
 
Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των εμπειρογνωμόνων του ΚΑΑ Attica, σε συνδυασμό με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής ακολουθεί τα πρότυπα ανάλογων κέντρων του εξωτερικού, εγγυάται όχι μόνο τη γρήγορη, ουσιαστική και επιτυχή αποθεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών, αλλά και την ομαλή κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη και δραστηριοποίησή τους.
collage 1
 
Το πρόγραμμα υποστήριξης του ΚΑΑ Attica, που αφορά στους αθλητές της Ομοσπονδίας περιλαμβάνει την κάλυψη προγραμμάτων φυσικοθεραπείας – μυϊκής ενδυνάμωσης – υδροθεραπείας στους αθλητές Σχεδιασμού της Ομοσπονδίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και φιλοξενία όποτε χρειαστεί.
·
Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννα Καρυοφύλλη, ευχαρίστησε τα στελέχη του ΚΑΑ Attica, επισημαίνοντας: «Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη του KAA Attica, που είναι έτοιμα να προσφέρουν τα μέγιστα στους αθλητές και αθλήτριές μας, με τις πολύτιμες γνώσεις τους, στο επίπεδο αποθεραπείας και αποκατάστασης. Ακόμη μια δομή υψηλού επιπέδου στηρίζει το έργο της Ομοσπονδίας και κυρίως βοηθά τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, να φθάσουν στους στόχους τους».
 
Από την πλευρά της η Διοικητική Διευθύντρια του ΚΑΑ Attica, κ. Κλαίρη Παπαστεργίου ανέφερε: «Αποτελεί για όλους τους συνεργάτες του ΚΑΑ Atticaκαι για μένα προσωπικά, μεγάλη τιμή η συνεργασία που ξεκινά τώρα με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες. Εύχομαι η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας να ενισχύσει τη δύναμη των αθλητών και των αθλητριών μας, για να κατακτήσουν κορυφές και να κάνουν όλους μας υπερήφανους».
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.