fbpx

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννα Καρυοφύλλη στο Επιστημονικό Συνέδριο «Πράσινη μετάβαση & κυκλική οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννα Καρυοφύλλη στο Επιστημονικό Συνέδριο «Πράσινη μετάβαση & κυκλική οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Η πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη παρέστη στο Επιστημονικό Συνέδριο «Πράσινη μετάβαση & κυκλική οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που διεξάγεται στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.

Στην ομιλία της η κ. Ιωάννα Καρυοφύλλη, εξήρε την επιλογή του θέματος του Συνεδρίου καθώς αφορά «στην επιβίωση των δήμων της χώρας, το παρόν και το μέλλον τους». Η κ. Καρυοφύλλη με την ευκαιρία της ομιλίας της κάλεσε τους εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης να συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ, με τις συνεργασίες τους για τη διεξαγωγή πρωταθλημάτων αλλά και διεθνών διοργανώσεων σε όλη την Ελλάδα. Σημείωσε τις εξαιρετικές δράσεις που έχουν γίνει με την υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης - μεταξύ άλλων -στην Αλεξανδρούπολη, στη Θεσσαλονίκη και προσεχώς στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Ο κ. Πέτρος Τράκας, γενικός γραμματέας του Συνδέσμου του δήμου Θεσσαλονίκης, απένειμε το αναμνηστικό της συμμετοχής στην πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου η κ. Καρυοφύλλη άδραξε την ευκαιρία πραγματοποιώντας επαφές με εκπροσώπους της Πράσινης Ενέργειας στον εκθεσιακό χώρο, συζητώντας για τρόπους συνεργασίας με την Ε.Α.ΟΜ.ΑμεA με διττό σκοπό την προβολή του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες και την υιοθέτηση των πρακτικών της κυκλικής οικονομίας και της πράσινης ενέργειας.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.