fbpx

Βραβεύθηκε η Ομοσπονδία και η πρόεδρος Ιωάννα Καρυοφύλλη στην 1η πανελλήνια επίδειξη υδατοσφαίρισης ΑμεΑ (pics)

Βραβεύθηκε η Ομοσπονδία και η πρόεδρος Ιωάννα Καρυοφύλλη στην 1η πανελλήνια επίδειξη υδατοσφαίρισης ΑμεΑ (pics)

Με διοργανωτές τους Γ.Σ. Ηλιούπολης, Σύλλογο Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήρι» και Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant - ΝΙΚΗ» πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης με τη συμμετοχή αθλητών ΑμεΑ, την Κυριακή (2/4), στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

photos fasi

Η διοργάνωση είχε πιλοτικό και καινοτόμο χαρακτήρα, αλλά και αυξημένο βαθμό δυσκολίας, καθώς η σύνθεση των ομάδων, απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή και ξεχωριστή μέριμνα λόγω της ιδιαιτερότητας του αθλήματος. Οι μεικτές ομάδες, αποτελούμενες από αθλητές υδατοσφαίρισης και αθλητές ΑμεΑ συμβάλλουν στην ένταξη και ενσωμάτωση των ΑμεΑ, αλλά και ενδυναμώνουν το βασικό κίνημα ένταξης των ΑμεΑ σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας.

afisa 2

Παρούσα στην 1η αυτή επίδειξη και η πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, η οποία παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές.

polo agonas

Η κ. Καρυοφύλλη κατά τη βράβευσή της αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες δράσεις με τη συνεργασία και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.