fbpx

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ «υιοθετεί» αθλητές και αθλήτριες της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pics)

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ «υιοθετεί» αθλητές και αθλήτριες της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pics)

Στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία στέκεται έμπρακτα η εταιρεία Βίκος καθώς αναλαμβάνει την «υιοθεσία» τεσσάρων αθλητών.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών Γεράσιμο Λιγνό (αθλητής Παρα-Τριάθλου), Γρηγόρη Σουβατζόγλου(guide Παρα-τριάθλου), Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Έφη Γκουλή(αθλητών κολύμβησης) για να συμμετέχουν στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Vikos2

Οι εκπρόσωποι από το τμήμα Marketing της εταιρείας Βίκος συναντήθηκαν, στα γραφεία της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, με την πρόεδρο Ιωάννα Καρυοφύλλη και την προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος της Ομοσπονδίας Ιωάννα Παδιώτη.

Παρουσία των αθλητών, συνομίλησαν μαζί τους και τους διαβεβαίωσαν, ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους και θα τους στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.

vikos1

Ο Ηλίας Λυμπέρης, Brand &Media Manager της Βίκος Α.Ε. ανέφερε ότι «με μεγάλη χαρά, μοιραζόμαστε το όνειρο των αθλητών που το κάνουν πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη και το μεγαλείο της προσπάθειάς τους.
Θαυμάζουμε τον αγώνα τους που αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη έμπνευση. Γι’ αυτό και τον στηρίζουμε στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας “Ο Β-οίκος της ζωής μας"».

Οι αθλητές ευχαρίστησαν την εταιρεία Βίκος για τη στήριξή της και αναφέρθηκαν αναλυτικά στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

vikos amea

Η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, από την πλευρά της τόνισε: «Νοιώθουμε τυχεροί που μία ελληνική εταιρεία όπως η Βίκος Α.Ε., βρίσκεται δίπλα στην ομοσπονδία στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες, αλλά και τις ανάγκες των αθλητών μας. 
Με την «υιοθεσία» των αθλητών μας, η Βίκος, τους δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αλλά και να προβάλλουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες τους».

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.