fbpx

Η βράβευση της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ από την #BeActive Hellas (pics)

Η βράβευση της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ από την #BeActive Hellas (pics)

Σε μια ζεστή εκδήλωση, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, βραβεύθηκαν όλοι οι φορείς και μεταξύ αυτών η Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, που στήριξαν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα #BEACTIVE και το εθνικό πρόγραμμα της Ελλάδας BeActiveHellas.

Τα βραβεία δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν έργα και άτομα, που είναι αφοσιωμένα στην προώθηση του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη.

Be Active vraviajpg

Στο μήνυμα που απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω έκτακτων υποχρεώσεων, αναφέρθηκε στην ιδέα του Ηλία Μάστορα και τη διεθνή καμπάνια «Μια Μπάλα για Όλους», για την οποία τον βράβευσε τον περασμένο Νοέμβριο κατά την ευρωπαϊκή τελετή απονομής BEACTIVE για το 2022. Μία μοναδική μπάλα και για παιδιά με οπτική αναπηρία, η οποία «κουδουνίζει», αυτή τη στιγμή σε 213 χώρες, όπως ανέφερε ο κ. Υφυπουργός.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής #BeActiveHellas, Γιώργος Μαυρωτάς παρέδωσε το βραβείο στον Έφορο των Εθνικών Ομάδων της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ Κωνσταντίνο Σιάχο.

Be Active

Ένα σύντομο απολογισμό του προγράμματος τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, έκανε ο εθνικός συντονιστής του προγράμματος στην Ελλάδα, Διονύσης Καρακάσης, ο οποίος αναφέρθηκε στη χρηματοδότησή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και περιέγραψε τους πυλώνες και τους άξονες του Ευρωβαρόμετρου στον αθλητισμό.

Παρούσα στην εκδήλωση και η Κέλλυ Λουφάκη, Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, μια εκ των πρεσβειρών του #BEACTIVE στην Ελλάδα.

Be Active lufaki

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννα Καρυοφύλλη, ευχαριστεί θερμά για τη βράβευση και τη συνεργασία τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά. Επίσης, ευχαριστεί τον συντονιστή του προγράμματος στην Ελλάδα κ. Διονύση Καρακάση, τις κ.κ. Δώρα Αλεξανδροπούλου, Δέσποινα Φασιανού και τον κ. Μιχάλη Νοχό. Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτό το τόσο σημαντικό πρόγραμμα θα έχει μακρά συνέχεια.

Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

 

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα της ιστοσελίδας της ΓΓΑ 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.