fbpx

Και η Κωτσόβολος στην «οικογένεια» της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pic)

Και η Κωτσόβολος στην «οικογένεια» της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pic)

Ακόμη ένα μεγάλο όνομα, αυτή τη φορά από τον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, η εταιρεία Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, γίνεται μέλος της οικογένειας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

Από το πρώτο μαγαζί, που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, το 1950, έχουν περάσει αρκετά χρόνια και το όνομα Κωτσόβολος έχει γίνει συνώνυμο με την τεχνολογία.

Κάθε μέρα, εδώ και πάνω από 70 χρόνια, έχει ως στόχο να ενδυναμώνει τους ανθρώπους να ζήσουν μία Καλύτερη Ζωή με την τεχνολογία.

Κάθε μέρα φροντίζει να καινοτομεί, να τολμά και να εξελίσσεται, ενώ ακούει, προσαρμόζεται και απαντάει στις ανάγκες του σήμερα, με δράσεις που ενισχύουν όλους τους Ανθρώπους, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

Από τον Οκτώβριο του 2020, για την Κωτσόβολος ξεκίνησε το ταξίδι του προγράμματος «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια». Μία πρωτοβουλία που είναι πολλά περισσότερα από ένα πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης. Είναι το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο που μας χωράει όλους, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις, για έναν κόσμο Καλύτερο.

Kotsovolos AmeA

Έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε τα άτομα με αναπηρία να έχουν ίση πρόσβαση στην τεχνολογία, η Κωτσόβολος έχει υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις, τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο, προκειμένου να διευκολύνει την καθημερινότητά τους και να κάνει τη ζωή τους καλύτερη.

Προσβάσιμα καταστήματα για ΑμεΑ, αισθητηριακά φιλικά προσβάσιμα καταστήματα στα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού, εξυπηρέτηση στη νοηματική, ενημερωτικά έντυπα ασφαλιστικών εντύπων και πλάνου δόσεων σε γραφή Braille, εκπαιδευμένο προσωπικό, ειδικό μενού προσβασιμότητας σε όλα τα websites που η εταιρεία διαθέτει σε Ελλάδα & Κύπρο και υποστηρικτικές τεχνολογίες, για πάνω από 3.000 προϊόντα είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που ενδυναμώνουν τον σκοπό της, να προσφέρει μία Καλύτερη Ζωή με την τεχνολογία, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κωτσόβολος – Dixons South East Europe αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ως υποστηρικτής για το 2023 με τη διάθεση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τη διεκπεραίωση αγώνων και τη στελέχωση των νέων γραφείων της ΕΑΟΜ ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη.

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.