fbpx

Πρωτόκολλο συνεργασίας της Ομοσπονδίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics)

Πρωτόκολλο συνεργασίας της Ομοσπονδίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics)

Υπεγράφη το Σάββατο (1η Απριλίου) το πρωτόκολλο συνεργασίας με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μεταξύ του Κοσμήτορα της Σχολής, καθηγητή Γιώργου Κυπραίου και της προέδρου της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ Ιωάννας Καρυοφύλλη.

Protokolo pelop 1

Η υπογραφή του πρωτοκόλλου έλαβε χώρα στο πλαίσιο των εργασιών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με τίτλο «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού».

UP Eaom

Η Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ συμμετείχε στο συνέδριο και πιο συγκεκριμένα στη συζήτηση για τις προκλήσεις στο χώρο του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες με την πρόεδρο Ιωάννα Καρυοφύλλη, τον Παραολυμπιονίκη του Στίβου Μιχάλη Σεΐτη και τον Τεχνικό Σύμβουλο του Goalball Ανδρών Αντώνη Ανάστο.

Protokolo triojpg

Το άθλημα του Goalball, άλλωστε, έχει αγκαλιαστεί θερμά από τη Σχολή, που υποστηρίζει την ομάδα σχεδιασμού και την εθνική ομάδα των ανδρών της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, με κάθε πρόσφορο μέσο και η Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή Αθανάσιο Στρίγκα, γι' αυτήν την πρωτοβουλία του.

UP Eaom.3JPG

 

 

Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ευχαριστεί τη φοιτήτρια του 2ου έτους ΤΟΔΑ, Άννα Παναγιωτίδου, για την παραχώρηση των φωτογραφιών της, με την υπογραφή του πρωτοκόλλου.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.