fbpx

H ΕΑΟΜ-ΑμεΑ βραβεύθηκε στη λαμπερή εκδήλωση των υποστηρικτών του Olympic Day Run Greece (pics)

H ΕΑΟΜ-ΑμεΑ βραβεύθηκε στη λαμπερή εκδήλωση των υποστηρικτών του Olympic Day Run Greece (pics)

Στη λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ο ΣΕΓΑΣ, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο ΔΚΟ OLYMPiA, τιμήθηκαν όλοι όσοι στήριξαν και συνέβαλαν, ο καθένας από το δικό του πόστο, στην επιτυχία, τού τόσο σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος.

fasias run

Το βραβείο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

patoulidou fasias

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολιτικοί και πολιτειακοί εκπρόσωποι και όχι μόνο της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στους βραβευθέντες της βραδιάς και η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, δια του εκπροσώπου της, Β’ Αντιπροέδρου Στέφανου Φασιά (στις φωτογραφίες διακρίνεται με την Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και την πρώην γενική γραμματέα Αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου) που παρέλαβε το βραβείο με την Ελληνική Ολυμπιακή Οικογένεια να καλωσορίζει την Ομοσπονδία στο Πάνθεον των Υποστηρικτών του Μοναδικού στην Ελλάδα, Ολυμπιακού Αγώνα Δρόμου.

fasis koula

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.