fbpx

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pics)

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pics)

Λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, την Παρασκευή (20/1) το μεσημέρι, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, έκοψε την καθιερωμένη  πρωτοχρονιάτικη πίτα.

pita2
 
Η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, στη σύντομη ομιλία της, ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά στα μέλη του ΔΣ, στους υπαλλήλους και στους συνεργάτες της Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας συγχρόνως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, που διέρχεται ο ελληνικός αθλητισμός.
 
pita1
 
Η κ. Καρυοφύλλη υποσχέθηκε ότι ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ούτως ώστε η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και τα αθλήματα που «καλλιεργεί» να ανταπεξέλθουν με επιτυχία, παρά τις δυσμενείς αυτές συνθήκες, χαρίζοντας στους Έλληνες διεθνείς επιτυχίες και συγκινήσεις, όπως το κάνει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια.
 
pita3
 
Στη διαδικασία της κοπής της πίτας, που ανέλαβε η πρόεδρος τυχερός στάθηκε ο Έφορος των Εθνικών Ομάδων, Κωνσταντίνος Σιάχος.
 
 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.