Στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBSA που πραγματοποιήθηκε στη Σαμψούντα, συμμετείχε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη

 Viber 2021 11 11 20 48 31 259

Στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBSA που πραγματοποιήθηκε στη Σαμψούντα, παράλληλα με τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γκόλμπολ ανδρών και γυναικών Α` κατηγορίας, συμμετείχε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και μέλος του ΔΣ της διεθνούς ομοσπονδίας, κα Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Σε μια σημαντική συνεδρίαση, όπου αποφασίστηκαν οι νέοι επικεφαλής των αθλητικών επιτροπών, η κα Καρυοφύλλη είχε την ευκαιρία για σειρά εποικοδομητικών επαφών με παράγοντες άλλων χωρών για την ανάπτυξη του αθλητισμού των ατόμων με προβλήματα όρασης. Στο περιθώριο της συνεδρίασης, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, βράβευσε τον ταμία της IBSA και διευθυντή της τουρκικής αθλητικής ομοσπονδίας τυφλών, κ. Erem Yildirim, για την εξαιρετική φιλοξενία της ελληνικής αποστολής στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γκόλμπολ.

Η κα Καρυοφύλλη, είχε και την ευκαιρία να επισκεφθεί τα εθνικά μας συγκροτήματα που συμμετείχαν στη διοργάνωση της Σαμψούντα. Συνομίλησε με τον αρχηγό της αποστολής και αντιπρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κ. Δημήτριο Σηφάκη, τους προπονητές, κ. Αντώνη Ανάστο και κα. Μένη Κεσσανοπούλου καθώς και με άλλα μέλη της αποστολής.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ