fbpx

Στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBSA που πραγματοποιήθηκε στη Σαμψούντα, συμμετείχε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη

 Viber 2021 11 11 20 48 31 259

Στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBSA που πραγματοποιήθηκε στη Σαμψούντα, παράλληλα με τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γκόλμπολ ανδρών και γυναικών Α` κατηγορίας, συμμετείχε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και μέλος του ΔΣ της διεθνούς ομοσπονδίας, κα Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Σε μια σημαντική συνεδρίαση, όπου αποφασίστηκαν οι νέοι επικεφαλής των αθλητικών επιτροπών, η κα Καρυοφύλλη είχε την ευκαιρία για σειρά εποικοδομητικών επαφών με παράγοντες άλλων χωρών για την ανάπτυξη του αθλητισμού των ατόμων με προβλήματα όρασης. Στο περιθώριο της συνεδρίασης, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, βράβευσε τον ταμία της IBSA και διευθυντή της τουρκικής αθλητικής ομοσπονδίας τυφλών, κ. Erem Yildirim, για την εξαιρετική φιλοξενία της ελληνικής αποστολής στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γκόλμπολ.

Η κα Καρυοφύλλη, είχε και την ευκαιρία να επισκεφθεί τα εθνικά μας συγκροτήματα που συμμετείχαν στη διοργάνωση της Σαμψούντα. Συνομίλησε με τον αρχηγό της αποστολής και αντιπρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κ. Δημήτριο Σηφάκη, τους προπονητές, κ. Αντώνη Ανάστο και κα. Μένη Κεσσανοπούλου καθώς και με άλλα μέλη της αποστολής.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.