Καρυοφύλλη στο διαδικτυακό σεμινάριο της Πρεσβείας των ΗΑΕ στην Αθήνα: «Οι συνεργασίες αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να μεταδώσεις μηνύματα πιο δυνατά»

thumbnail Invitation Webinar November 4th

Στο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, με θέμα «Χτίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον μέσω διεθνούς βοήθειας», συμμετείχε η πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), κα Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Η κα Καρυοφύλλη, αφού αναφέρθηκε στον ρόλο και τους στόχους της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, μίλησε και για την ουσιαστική, όπως την χαρακτήρισε, συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΑΕ στην Αθήνα καθώς στο παρελθόν έχει υποστηρίξει σημαντικά την Ομοσπονδία με την δωρεά προηγμένου αθλητικού εξοπλισμού για αθλήματα όπως το Goalball, το Boccia και το Para Canoe. Επίσης, αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και την Ομοσπονδία Αθλητισμού ΑμεΑ των ΗΑΕ και τον Πρόεδρό της Mohammed Al Hameli. Η κα Καρυοφύλλη μίλησε και για την επιθυμία της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο εγγύς μέλλον να υπογραφεί ένα Μνημόνιο Συναντίληψης «ώστε να υπάρξει μια ακόμη στενότερη συνεργασία στη βάση της αμοιβαιότητας και του αμοιβαίου οφέλους».

Η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κλείνοντας την ομιλία της είπε ότι «ο καλύτερος τρόπος για να μεταδώσεις μηνύματα με τον πιο δυνατό τρόπο, είναι οι συνεργασίες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν αποδειχθεί ένας δυνατός σύμμαχος. Εύχομαι πραγματικά να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη συνεργασία και τη συνεργασία μας».

Στο διαδικτυακό σεμινάριο συμμετείχαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου-Αρμόδια για την Ένταξη, κα Σοφία Βούλτεψη, η Υφυπουργός Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, κα Ζέττα Μακρή, η Υφυπουργός Υγείας, κα Ζωή Ράπτη αλλά και η κα Eiman Alzeyoudi, επιτετραμμένη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ