Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με την Πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

https://www.crete.gov.gr/wp-content/uploads/2021/05/1-5.jpg

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ) Ιωάννα Καρυοφύλλη είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Καπελλάκης, μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ) και ο Αντώνης Παπαδάκης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ) και Σάββας Αγιομυργιανάκης.

Η κα. Καρυοφύλλη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη για την στήριξη της διοργάνωσης του C1 Ευρωπαϊκού Κυπέλου Ποδηλασίας Δρόμου Φαιστός και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 2021 που πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου στο αεροδρόμιο Τυμπακίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Συριγωνάκης ευχαριστώντας την Πρόεδρο κα Καρυοφύλλη ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα είναι πάντα αρωγοί στις αθλητικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ