Συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη

 Viber 2021 05 14 17 45 45

Η προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού των ΑμεΑ, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την πρόεδρο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Ιωάννα Καρυοφύλλη, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου Festos 2021 που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Τυμπάκι.

Η συζήτηση των δύο πλευρών, περιστράφηκε στην προοπτική ανάπτυξης των δύο διοργανώσεων που φιλοξενούνται στο Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια. Αναφορικά με το μίτινγκ στίβου που γίνεται στο Παγκρήτιο Στάδιο, αυτό να πάρει τη μορφή Γκραν Πρι και να ενταχθεί στο επίσημο καλαντάρι της IPC, ενώ όσον αφορά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ποδηλασίας, να αναβαθμιστεί σε Παγκοσμίου επιπέδου στο καλαντάρι της UCI.

Από τη συνάντηση του κ. Αυγενάκη με την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, διαφάνηκε για ακόμη μία φορά, η πρόθεση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να στηρίξει τις πρωτοβουλίες της πολυομοσπονδίας, με γνώμονα πάντα την περαιτέρω ανάπτυξη των αθλημάτων που καλλιεργεί.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ