Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με αντιπροσωπεία της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

 Viber 2021 05 14 10 58 43

Την πρόταση για την καθιέρωση ετήσιου διεθνή αγώνα στίβου για Άτομα με Αναπηρίες κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής 14 Μαΐου αντιπροσωπεία της  Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Λότζια, συμμετείχαν η πρόεδρος της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Γιώργος Καπελλάκης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αντώνης Παπαδάκη.

Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ημερίδας για ΑμεΑ που διοργανώσαν ο Δήμος Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Ομοσπονδία στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 27 Μαρτίου, η αντιπροσωπεία της ΕΑΟΜ – Αμεα πρότεινε στον Δήμαρχο την καθιέρωση και την ενίσχυση αντίστοιχων αγώνων.

Η πρότασή τους περιελάμβανε, πέρα από τον ετήσιο διεθνή αγώνα και την φιλοξενία πανελλήνιων αγώνων και ημερίδων καθώς και προπονητικά καμπ Εθνικών Ομάδων αθλητών ΑμεΑ.

Ο Δήμαρχος από την  πλευρά του τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου βλέπει πολύ θετικά αυτές τις προτάσεις και μέσω της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου θα συνδράμει στο μέτρο των δυνατοτήτων του για την υλοποίησή τους.

«Στηρίζουμε τον αθλητισμό των ΑμεΑ εμπράκτως και θεωρούμε ότι το Ηράκλειο με τις εγκαταστάσεις του, όπως αποδείχθηκε από την επιτυχία και τις σπουδαίες επιδόσεις που σημειώθηκαν στην πρόσφατη ημερίδα η οποία έγινε στο Παγκρήτιο, έχει όλες τις προδιαγραφές να φιλοξενεί σε ετήσια βάση σπουδαίους αγώνες για αθλητές με αναπηρίες. Σε συνεργασία με την ΕΑΟΜ – Αμεα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση» δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά.

ΠΗΓΗ: Δήμος Ηρακλείου

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

follow us on instagram

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ