ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: Η κολύμβηση είχε την... τιμητική της, στην τηλεδιάσκεψη της Τεχνικής Επιτροπής

Skype 20200428 121238

Το άθλημα της Kολύμβησης είχε σειρά στις τηλεσυναντήσεις που πραγματοποιεί η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Εθνικού Σχεδιασμού.

Τη συζήτηση μονοπώλησε η επιστροφή στον υγρό στίβο καθώς οι περισσότεροι αθλητές βρίσκονται εκτός πισίνας για μεγαλύτερο διάστημα του ενός μηνός. Η απουσία από τις προπονήσεις στο νερό και τους αγώνες είναι πολύ δύσκολη συμφώνησαν όλοι, και θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν να επανέλθουν στην προηγούμενη αγωνιστική τους κατάσταση. Σε αυτή τη φάση ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα ξηρής προπόνησης, σε συνεννόηση με τους προπονητές τους, ατομικούς και ομοσπονδιακούς.

Ένα σημαντικό ζήτημα που έχει τεθεί τόσο από αθλητές όσο και από προπονητές είναι η δυνατότητα να παραμείνουν ανοικτές οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις τον προσεχή Αύγουστο για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών, εφόσον έχουν αποκατασταθεί οι φυσιολογικοί ρυθμοί.

Προς το παρόν, όλοι αναμένουν τις αποφάσεις που θα παρθούν μετά τις σημερινές συσκέψεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί με το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων για την ασφαλή έναρξη των προπονήσεων.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ