fbpx

ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: Η κολύμβηση είχε την... τιμητική της, στην τηλεδιάσκεψη της Τεχνικής Επιτροπής

Skype 20200428 121238

Το άθλημα της Kολύμβησης είχε σειρά στις τηλεσυναντήσεις που πραγματοποιεί η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Εθνικού Σχεδιασμού.

Τη συζήτηση μονοπώλησε η επιστροφή στον υγρό στίβο καθώς οι περισσότεροι αθλητές βρίσκονται εκτός πισίνας για μεγαλύτερο διάστημα του ενός μηνός. Η απουσία από τις προπονήσεις στο νερό και τους αγώνες είναι πολύ δύσκολη συμφώνησαν όλοι, και θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν να επανέλθουν στην προηγούμενη αγωνιστική τους κατάσταση. Σε αυτή τη φάση ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα ξηρής προπόνησης, σε συνεννόηση με τους προπονητές τους, ατομικούς και ομοσπονδιακούς.

Ένα σημαντικό ζήτημα που έχει τεθεί τόσο από αθλητές όσο και από προπονητές είναι η δυνατότητα να παραμείνουν ανοικτές οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις τον προσεχή Αύγουστο για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών, εφόσον έχουν αποκατασταθεί οι φυσιολογικοί ρυθμοί.

Προς το παρόν, όλοι αναμένουν τις αποφάσεις που θα παρθούν μετά τις σημερινές συσκέψεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί με το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων για την ασφαλή έναρξη των προπονήσεων.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.