fbpx

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής: Αναχωρούν αύριο για το Περού ο Σωτήρης Γαλόγαυρος και ο Ομοσπονδιακός Νίκος Βουδούρης (pics)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής: Αναχωρούν αύριο για το Περού ο Σωτήρης Γαλόγαυρος και ο Ομοσπονδιακός Νίκος Βουδούρης (pics)

Για το Περού αναχωρούν αύριο (Τρίτη, 19/9) ο Σωτήρης Γαλόγαυρος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Βουδούρης. Ο ¨Ελληνας πρωταθλητής θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής, που φιλοξενείται στη Λϊμα (19-29 Σεπτεμβρίου).

Galog22

Συνολικά 260 αθλητές από 50 χώρες θα πάρουν μέρος στη σπουδαία διοργάνωση, που γίνεται για πρώτη φορά στη Νότιο Αμερική και στην οποία θα δοθούν κάρτες συμμετοχής, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως ο Παραολυμπιονίκης Σέρβος Ντράγκαν Ρίστιτς, ο 46χρονος Κορεάτης Ζινο Παρκ, που δεν έχει φύγει με...άδεια χέρια, από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014, ο Περουβιανός Χόρχε Αρτσέλα, ο οποίος αγωνίζεται «σαν στο σπίτι του» καθώς προπονείται στο σκοπευτήριο των αγώνων, το Λας Πάλμας θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση.

Galog21

Ανάμεσα σε αυτούς θα πάρει μέρος και ο «δικός μας» Σωτήρης Γαλόγαυρος, με στόχο τη διεκδίκηση κάρτας ώστε να συμμετάσχει στους Αγώνες, του Παρισιού, σχεδόν ένα χρόνο μετά.

Galog33

Ο Έλληνας πρωταθλητής, σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, θα μπει στους αγώνες την Παρασκευή 22 του μήνα (17:00, ώρα Ελλάδος) στα 10μ. R1. Δύο ημέρες αργότερα στις 24 (την ίδια ώρα) θα αγωνιστεί στα 10μ.R3. Στις 25 Σεπτεμβρίου (17:00, ώρα Ελλάδος), στο R7. Τέλος, στον προκριματικό γύρο του R6, θα αγωνιστεί στις 27 του μήνα και αν προκριθεί στα τελικά, θα αγωνιστεί και την επομένη 28/9, μια ημέρα πριν τη λήξη των αγώνων.

 

Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερη διοργάνωση.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.