fbpx

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκοποβολής ΑμεΑ 2023: Τριπτόλεμος και Παναθηναϊκός οι πολυνίκες των αγώνων (pics)

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκοποβολής ΑμεΑ 2023: Τριπτόλεμος και Παναθηναϊκός οι πολυνίκες  των αγώνων (pics)

Σήμερα (Κυριακή, 18/6) έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Σκοποβολής ΑμεΑ 2023, στο Εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Οι Ευάγγελος Κακοσαίος, Σωτήρης Γαλόγαυρος και Αλεξάνδρος Βασαρμιδάκης με τα σωματεία τους Τριπτόλεμο και Παναθηναϊκό είναι οι πολυνίκες του πρωταθλήματος.

oplo11 1

Ο Ευάγγελος Κακοσαίος του Τριπτόλεμου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. R9 – Mixed Rifle prone SH2, στα 10μ. R4 – Mixed Air Rifle standing SH2 και στα 10μ. R5 – Mixed Air Rifle prone SH2.

oplo41

Ο Σωτήρης Γαλόγαυρος επίσης του Τριπτόλεμου κατέκτησε χρυσά μετάλλιο στα 50μ. R6 – Mixed Rifle prone SH1 και στα 50μ. Ανδρών R7 - Rifle 3 Positions SH1.

Ο Αλέξανδρος Βασαρμιδάκης του Παναθηναϊκού κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια στα 50μ. ανδρών P4 Pistol SH1 και στα 10μ. ανδρών P1 Air Pistol SH1.

oplo51

Στον τελικό των 10μ. γυναικών P2 Air Pistol SH1 το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελπίδα Μελετίδου (Θερμαϊκός) με 2η τη Ραφαηλία Αποστόλου (ΠΑΣΚΑ). Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των Νεανίδων (U/17) πρώτευσε η Μαρίνα Ταϊγανίδου (Μ. Αλέξανδρος 94)

oplowomen1

Μικρά-μικρά από τον Βύρωνα

Στο Εθνικό Σκοπευτήριο τις ημέρες των αγώνων βρέθηκαν η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας (ΣΚΟΕ) Αλέξανδρος Δημακάκος.

oploneanida1

Τους αγώνες παρακολούθησαν και έκαναν και τις απονομές ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Σκοπευτηρίου του Βύρωνα, Κωνσταντίνος Βερτούδος, η πρωταθλήτρια και με πολλές συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες Άγη Κασούμη, αλλά και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Βουδούρης.

oplo31

Αμέριστη ήταν η βοήθεια του Διευθυντή του Διονύση Γεωργακόπουλο, καθώς και των εργαζομένων του Εθνικού σκοπευτηρίου του Βύρωνα, για τη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος.

skopovoli metallia4

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος μπορείτε να τα δείτε εδώ

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.