fbpx

IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023: Αναχωρεί σήμερα (Σάββατο, 23/9) η Εθνική ομάδα για την Ινδία (pic)

IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023: Αναχωρεί σήμερα (Σάββατο, 23/9) η Εθνική ομάδα για την Ινδία (pic)

Για το Κοτσί της Ινδίας αναχωρεί σήμερα (Σάββατο, 23/9) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών, η οποία θα συμμετάσχει στο 1o Διηπειρωτικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου Τυφλών (IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023), από 24 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2023.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί σήμερα στις 14:35 από το «Ελ. Βενιζέλος» και αναμένεται να φθάσει στην πόλη της Ινδίας ξημερώματα Κυριακής (24/9) μέσω Άμπου Ντάμπι. Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι παίκτες: Αντριάνο Μπεζιάνι, Δήμος Ζαχαρός, Γεώργιος Αμπατζής, Παρασκευάς Αμπατζής, Νικόλαος Γκαγκούλης, Στέφανος Εφρεμίδης, Θεόδωρος Σιώτας, Ευστράτιος Εγγλέζος, Αιμίλιος Κακλαμάνος. Μαζί τους ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Στεφανίδης, συνοδός ο Πασχάλης Αμπατζής και ο φυσικοθεραπευτής Βασίλειος Κοτσαπιγιουκίδης.

tyfloi india2

Στο IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023, συμμετέχουν εννέα ομάδες (Ελλάδα, Ουζμπεκιστάν, Νότια Κορέα, Ρουμανία, Χιλή, Πολωνία, Καζακστάν, Κόστα Ρίκα, Αίγυπτος) και η διοργανώτρια Ινδία, οι οποίες θα χωριστούν σε 2 Ομίλους. Οι αγώνες αρχίζουν την προσεχή Τρίτη (26/9), με την κλήρωση να γίνεται μια ημέρα πριν (Δευτέρα, 25/9).
Η ελληνική ομάδα πριν τους αγώνες θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις, η πρώτη την Κυριακή (24/9, στις 17.00) και η δεύτερη τη Δευτέρα (25/9, το πρωί).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.