fbpx

Ποδόσφαιρο Τυφλών: Ισόπαλος 0-0 ο φιλικός αγώνας στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας και του 36χρονου Αντώνη (pics)

Ποδόσφαιρο Τυφλών: Ισόπαλος 0-0 ο φιλικός αγώνας στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας και του 36χρονου Αντώνη (pics)

Με «λευκή» ισοπαλία 0-0 έληξε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου τυφλών μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος ανδρών με την αντίστοιχη της Ρουμανίας, στο γήπεδο του ΕΑΚ Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

HEL RUM tifloi3

Ο φιλικός αγώνας, διεξήχθη στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου τυφλών ανδρών, ενόψει της συμμετοχής της, στο  «Intercontinental Cup» (Ινδία 23/9-3/10).
Πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας και του αδικοχαμένου 36χρονου Αντώνη, ο οποίος πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά. Πριν την έναρξή του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη τους και για τον ίδιο λόγο, οι παίκτες και των δύο ομάδων φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

HEL RUM tifloi4

Η Εθνική ομάδα μπήκε κάπως «παγωμένη» στο Α’ ημίχρονο, προσπαθώντας να βρει ρυθμό, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Ρουμανία. Δημιούργησαν κάποιες φάσεις χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο Β’ μέρος, οι ρυθμοί ανέβηκαν και με τις αλλαγές  που έγιναν, χρησιμοποιήθηκαν  όλοι οι παίκτες, κατάφεραν οι διεθνείς να δημιουργήσουν φάσεις και να πετύχει ένα γκολ, στην τελευταία φάση του αγώνα, στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά θεωρήθηκε εκπρόθεσμο, καθώς είχε λήξει ο αγώνας.

HEL RUM tifloi5

Ο φιλικός αγώνας θεωρείται το τελευταίο τεστ της Εθνικής ποδοσφαίρου τυφλών, πριν αναχωρήσει για την Ινδία, όπου θα βρει μπροστά της και τη σημερινή της αντίπαλο.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.