fbpx

IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023: Την 9η θέση κατέλαβε η Εθνική στην Ινδία (pics)

IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023: Την 9η θέση κατέλαβε η Εθνική στην Ινδία (pics)

Την 9η θέση κατέλαβε η Εθνική ανδρών ποδοσφαίρου Τυφλών, στο 1ο Διηπειρωτικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου Τυφλών (IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023), που διεξήχθη στο Κοτσί της Ινδίας. Επικράτησε στον αγώνα κατάταξης της Εθνικής Ρουμανίας με 1-0 και κατετάγη 9η.

HEL POL

HEL UZB

Η πορεία στη διοργάνωση

Στην πρεμιέρα με αντίπαλο το Ουζμπεκιστάν (Α’ Όμιλος), το τελικό 0-0 αδικεί τους παίκτες του Παναγιώτη Στεφανίδη, καθώς είχαν και δοκάρι όπου μπορούσαν να πετύχουν γκολ και να πάρουν τη νίκη. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Στεφανίδης δοκίμασε πολλές αλλαγές και έκανε εκτεταμένο rotation θέσεων στους παίκτες, αλλά το γκολ δεν ήρθε.

HEL COSTA

Στο δεύτερο παιχνίδι της, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα γνώρισε την ήττα με 3-0, αλλά πέτυχε την πρώτη της νίκη, στο επόμενο παιχνίδι της, επί της Αιγύπτου με 1-0 με γκολ, που πέτυχε ο Αντριάνο Μπεζιανι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

HEL EGY

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή και η εξέλιξή του ήταν για γερά νεύρα. Το ματς έγινε ροντέο με σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές. Με τους πάγκους και των δύο ομάδων, να διαμαρτύρονται για αντικανονικό παιχνίδι. Με σωστή διαχείριση στις αλλαγές και τα time out η εθνική ομάδα «κλείδωσε» το αποτέλεσμα που της χάρισε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

HEL POL

Η δεύτερη ήττα από την Πολωνία με 2-0 ήταν καθοριστική, για τη συνέχεια της Εθνικής στη διοργάνωση. Τη “ βύθισε” στην 5η θέση του ομίλου, όπου ισοβάθμησε με Αίγυπτο και Ουζμπεκιστάν, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων και έμεινε εκτός 8άδας.

Η ομάδα είχε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος. Η εικόνα όμως άλλαξε στο δεύτερο καθώς τραυματίστηκαν δύο βασικοί παίκτες, συν την κόπωση και σε συνδυασμό με τη δυνατή βροχή οδήγησε σε ένα λάθος της άμυνας, που έφερε το πρώτο γκολ στους Πολωνούς. Στη συνέχεια η ομάδα ανοίχτηκε πιέζοντας ψηλά για να ισοφαρίσει όμως συμπληρώνοντας τα 5 ομαδικά φάουλ έδωσε το διπλό πέναλτι στους Πολωνούς, που διαμόρφωσαν το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στα τελευταία 3 λεπτά ο αγώνας διεκόπη λόγω της έντονης βροχής που δεν καθιστούσε δυνατή τη συνέχιση του αγώνα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με καθυστέρηση.

tifloi2

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.