fbpx

Ποδόσφαιρο τυφλών: Στη 2η θέση η Εθνική στο τουρνουά του Βερολίνου (pic)

Ποδόσφαιρο τυφλών: Στη 2η θέση η Εθνική στο τουρνουά του Βερολίνου (pic)

Μετά τη μεγάλη νίκη με 1-0, επί του Μαρόκου, στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά, που διεξήχθη στο Βερολίνο, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών ηττήθηκε στον τελικό από τη διοργανώτρια Γερμανία με 2-0 και κατέλαβε τη 2η θέση στο τουρνουά.

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση νίκησε το Μαρόκο, την κάτοχο του χάλκινου μεταλλίου, των τελευταίων Παραολυμπιακών Αγώνων, του Τόκυο, με 1-0 με γκολ του Δήμου Ζαχαρου. 

Tifloi Berlin

Στον τελικό, παρότι εμφανίστηκε αποδεκατισμένη από τους πολλούς τραυματισμούς, αγωνίστηκε πολύ καλά, κυρίως τα νέα παιδιά που έπαιξαν, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, από τους διοργανωτές Γερμανούς με 2-0. Μια πολύ καλή ομάδα η οποία έχει προκριθεί στο παγκόσμιο κύπελλο.

Η Εθνική πήγε στο Βερολίνο, για προετοιμασία, ενόψει της διεθνούς διοργάνωσης, που θα συμμετέχει το προσεχές καλοκαίρι, στην Ινδία. Προσκεκλημένη από τον κοινωφελή Σύλλογο Gemeinschaft deutscher Blindenfreunde von 1860 e.V., και με τα έξοδα μετακίνησης να καλύπτονται από το Δίκτυο Αλληλεγγύης & Αρωγής. Η ελληνική αποστολή επιστρέφει αύριο (Κυριακή, 11/6).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.