fbpx

Ποδόσφαιρο τυφλών: Στη Γερμανία για τουρνουά προετοιμασίας

Ποδόσφαιρο τυφλών: Στη Γερμανία για τουρνουά προετοιμασίας

Στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο θα βρεθεί και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά με τη διοργανώτρια Γερμανία, την Πολωνία και το Μαρόκο. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα πάρει μέρος στο τουρνουά στα πλαίσια της προετοιμασίας της, ενόψει και της διεθνούς διοργάνωσης, που θα συμμετέχει το προσεχές καλοκαίρι, στην Ινδία.

Η Εθνική ομάδα πάει προσκεκλημένη από τον κοινωφελή Σύλλογο Gemeinschaft deutscher Blindenfreunde von 1860 e.V., μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια που είχαν διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Απρίλιο. Τα έξοδα μετάβασης της ομάδος στο Βερολίνο, κάλυψε το Δίκτυο Αλληλεγγύης & Αρωγής.

LOGO DIKTYO MAIN page 0001 2

Στην αποστολή, που αναχωρεί από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για το Βερολίνο περιλαμβάνονται οι: Θόδωρος Σιώτας, Δήμος Ζαχαρός, Στράτος Εγγλέζος, Νίκος Γκαγκούλης, Δημήτρης Φεϊμογλου, Παρασκευάς Αμπατζής, Στέφανος Εφραιμίδης, Αιμίλιος Κακλαμάνος, Νίκος Κούτρας, Πασχάλης Αμπατζής και ο τερματοφύλακας Φίλιππος Φάμπατς.

Την ομάδα συνοδεύει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Στεφανίδης, με αρχηγό της αποστολής τον κ. Μπάμπη Τοκατλίδη.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.