fbpx

Ξιφασκία σε αμαξίδιο: Στο «Satellite Tournament 2023» στη Βραζιλία ο Ντούνης (pics)

Ξιφασκία σε αμαξίδιο: Στο «Satellite Tournament 2023» στη Βραζιλία ο Ντούνης (pics)

Σε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά Ξιφασκίας σε αμαξίδιο θα πάρει μέρος ο Βασίλης Ντούνης, ο οποίος αναχώρησε σήμερα (Πέμπτη, 3/8), για το Σάο Πάολο, της Βραζιλίας.

Ο Έλληνας ξιφομάχος αναχώρησε συνοδευόμενος από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη, για την πόλη της Βραζιλίας, όπου διεξάγεται το «Satellite Tournament 2023», το διήμερο 4 και 5 Αυγούστου.

Dounis saoPaoulo3

Ο Έλληνας πρωταθλητής που ταξιδεύει στη Βραζιλία με τη στήριξη του «ΥΓΕΙΑ» ως «υιοθετημένος» αθλητής, θα πάρει μέρος στη Σπάθη Α (Σάββατο 5/8), για να μαζέψει βαθμούς, ενόψει της συμμετοχής του στους Παραολυμπιακούς του Παρισιού.

Dounis saoPaoulo2 1

Μαζί του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κάζαγλης, η συμμετοχή του οποίου στο ταξίδι καλύφθηκε από τον Παναθηναϊκό ΑμεA, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και τόνισε: «Παίρνουμε μέρος σε πολύ σημαντικούς αγώνες και συγκεντρώνουμε βαθμούς, πόντο-πόντο, για να κάνουμε το όνειρο μιας ακόμη συμμετοχής, σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, πραγματικότητα».

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.