fbpx

Βασίλης Ντούνης: Κάτω από τη…στέγη του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» ένας ακόμη αθλητής της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Βασίλης Ντούνης: Κάτω από τη…στέγη του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» ένας ακόμη αθλητής της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Ο Όμιλος «ΥΓΕΙΑ» συνεχίζει να στηρίζει έως το 2024 αθλητές της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και μετά τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και ο Βασίλης Ντούνης, θα του εξασφαλίσει όλες τις ιατρικές παροχές καθώς και την κάλυψη αγώνων τόσο στο εξωτερικό όσο και εντός Ελλάδας.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, για την προσφορά του και την κάλυψη των ιατρικών αναγκών σε ανάρτησή του στα social media και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που αρχίζω την αγωνιστική μου χρόνια με στήριγμα έναν μεγάλο χορηγό, τον Όμιλο «ΥΓΕΙΑ». Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που με την στήριξη του θα μου προσφέρει μέχρι το 2024 ιατρικές παροχές, καθώς και θα μου καλύψει αγωνιστικές ανάγκες στο δύσκολο δρόμο που έχω να διανύσω μέχρι την πρόκριση μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η άψογη συνεργασία που έχει η ΕΑΟΜ ΑμεΑ με τον Όμιλο «Υγεία» και μέσα από το χορηγικό της πρόγραμμα «Υιοθεσία Αθλητών» με φέρνει πιο κοντά στους αθλητικούς μου στόχους. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ από καρδιάς για τη στήριξη σας».

Τις δημόσιες ευχαριστίες της στη διοίκηση του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» θέλει να εκφράσει-από την πλευρά της- και η ΕΑΟΜ ΑμεΑ, για τη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στους αθλητές  και τις δράσεις της Ομοσπονδίας.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.