fbpx

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Στην Πίζα τέσσερεις αθλητές για το Παγκόσμιο Κύπελλο (pics)

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Στην Πίζα τέσσερεις αθλητές για το Παγκόσμιο Κύπελλο (pics)

Για την Πίζα της Ιταλίας αναχωρεί αύριο (Τετάρτη 15/3) πρωί η ελληνική αποστολή, για να πάρει μέρος στο Wheelchair Fencing World Cup, που διεξάγεται στη διάσημη, για τον κεκλιμένο πύργο της ιταλική πόλη, από 16 έως 19 Μαρτίου.

Kalsi1

Τους τέσσερεις Έλληνες αθλητές (2 άνδρες, 2 γυναίκες) συνοδεύει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κάζαγλης. Οι αθλητές και τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος είναι: Γεωργία Καλτσή (Σπάθη, Ξίφος Μονομαχίας B’), Καλλιόπη Λουφάκη (Σπάθη, Ξίφος Μονομαχίας B’), Παναγιώτης Τριανταφύλλου (Σπάθη B) και Βασίλης Ντούνης (Σπάθη, Ξίφος Μονομαχίας A’).

Lufaki1

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδος ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κάζαγλης μίλησε για το τουρνουά στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Είναι και αυτό, όπως και τα άλλα παγκόσμια κύπελλα της σειράς, ένα δυνατό τεστ, καθώς αποτελεί κριτήριο για τους επόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία, τον όμιλο «ΥΓΕΙΑ» και τους Έλληνες ομογενείς της Ιταλίας, που στάθηκαν αρωγοί, για να γίνει αυτό το ταξίδι. Επίσης να ευχαριστήσουμε τη Χριστίνα Μασσιάλα, μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ξιφασκίας με αμαξίδιο, για το ποσό που διατέθηκε στο ταξίδι στη μνήμη του πατέρα της Φροίξου. Πάμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

USA1

 

 

Οι φωτογραφίες είναι από το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.