fbpx

Ανανέωση της συνεργασίας του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

Ανανέωση της συνεργασίας του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Όμιλος «ΥΓΕΙΑ» θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί στο δρόμο για το Παρίσι.

Τον χρυσό Παραολυμπιονίκη, που έχει «υιοθετήσει» ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ θα συνεχίσει να τον στηρίζει έως το 2024 και να του προσφέρει όλες τις ιατρικές παροχές καθώς και την κάλυψη αγώνων τόσο στο εξωτερικό όσο και εντός Ελλάδας.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, για την προσφορά του και την κάλυψη των ιατρικών αναγκών και αγώνων τόσο του ίδιου όσο και του προπονητή του Τάσου Καλλιτσάρη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ για όλες τις ιατρικές ανάγκες αλλά και τις αγωνιστικές,όπως την κάλυψη της συμμετοχής μου στο World Series Paraswimming στο Lignano της Ιταλίας μαζί με τον προπονητή μου. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ΕΟΜ ΑμεΑ για την άψογη συνεργασία που έχει με το χορηγό ΥΓΕΙΑ».

Και η ΕΑΟΜ ΑμεΑ από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Υγεία για τη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στους αθλητές της και στην Ομοσπονδία.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.