fbpx

Τουρνουά Ιορδανίας: «Ασημένιοι» οι Χρυσικός, Μαύρης και Μπουρνιά

Τουρνουά Ιορδανίας: «Ασημένιοι» οι Χρυσικός, Μαύρης και Μπουρνιά

Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο πρώτο κομμάτι του διεθνούς τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που γίνεται στο Αμάν της Ιορδανίας.

Ο Γρηγόρης Χρυσικός στην κλάση 1 με αμαξίδιο, η Ευανθία Μπουρνιά στην αντίστοιχη κλάση των γυναικών και ο Λευτέρης Μαύρης στην κλάση 6 των ορθίων κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο με πολύ αξιόλογες εμφανίσεις. Με τους δύο άνδρες να δίνουν ξανά διεθνείς αγώνες μετά από πάρα πολύ καιρό και τη νεαρή Μπουρνιά να παίρνει την πρώτη εμπειρία της στο εξωτερικό, η συνολική εικόνα είναι απόλυτα ενθαρρυντική για το μέλλον. Τα μετάλλια μάλιστα, συμπληρώνουν τις διακρίσεις, που είχαν σε προηγούμενα διεθνή όπεν μέσα στο 2022, οι Μάριος Χατζηκυριάκος, Γιώργος Μουχθής, Αλέξανδρος Διακουμάκος και μεγαλώνουν τις αισιόδοξες σκέψεις γενικά για την εθνική ομάδα. Το πρόγραμμα στο Αμάν περιλαμβάνει και τα αγωνίσματα του διπλού και ολοκληρώνεται το Σάββατο 21/05.

Μαζί με τα τρία παιδιά βρίσκονται στη χώρα της Μέσης Ανατολής η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ε.Α.ΟΜ.-Α.ΜΕ.Α. Ελευθερία Νταουντάκη, που καθοδηγεί την Μπουρνιά, ο τεχνικός διευθυντής του Εν Σώματι Υγιεί και τεχνικός σύμβουλος της εθνικής ομάδας Α.Με.Α. Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, ο οποίος κοουτσάρει τον Μαύρη και ο Λάμπρος Φιλιππάτος, που είναι συνοδός του Χρυσικού.

ΠΗΓΗ: ΕΦΟΕπΑ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.