fbpx

Τουρνουά Ιορδανίας: «Χρυσός» στο διπλό ανδρών ο Χρυσικός

Τουρνουά Ιορδανίας: «Χρυσός» στο διπλό ανδρών ο Χρυσικός

Ήρθε και το χρυσό μετάλλιο στην πολύ καλή παρουσία της ελληνικής αποστολής στο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ιορδανίας! Το κατέκτησε ο Γρηγόρης Χρυσικός στο διπλό ανδρών των ατόμων σε αμαξίδιο. Στην κατηγορία MD4 συγκεκριμένα, με συμπαίκτη τον Καλέντ Ιμπραχίμ Ραμαντάν από την Αίγυπτο.

Το αγώνισμα είχε δύο στάδια και το ελληνοαιγυπτιακό ζευγάρι πέτυχε το τέλειο, καθώς πήρε αρχικά την 1η θέση χωρίς ήττα στον όμιλο του και μετά επικράτησε στη νοκ άουτ 4άδα. Στον τελικό μάλιστα, πανηγύρισε τη νίκη με μίνι ανατροπή από 1-2 σετ και το καθοριστικό 5ο σετ να λήγει στην παράταση!

Ο Χρυσικός φεύγει από το τριήμερο στο Αμάν με δύο μετάλλια, καθώς είχε προηγηθεί το ασημένιο στο απλό της κλάσης 6. Τη 2η θέση στο απλό είχαν κατακτήσει επίσης ο Λευτέρης Μαύρης (κλάση 6) και η Ελευθερία Μπουρνιά (κλάση 1) και γενικά η ελληνική τριάδα άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής σε μία από τις ελάχιστες συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά. 

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ε.Α.ΟΜ.-Α.ΜΕ.Α. Ελευθερία Νταουντάκη πραγματοποίησε το πρώτο της ταξίδι σε διεθνές τουρνουά με τη νέα της θέση. Ο τεχνικός διευθυντής του Εν Σώματι Υγιεί και τεχνικός σύμβουλος της εθνικής ομάδας Α.Με.Α. Αλέξανδρος Καραϊωσήφ κοούτσαρε τον Μαύρη, ενώ ο Λάμπρος Φιλιππάτος ήταν συνοδός του Χρυσικού.

ΠΗΓΗ: ΕΦΟΕπΑ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.