fbpx

Στην Ιορδανία οι ελληνικές ρακέτες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το τουρνουά FA20

Στην Ιορδανία οι ελληνικές ρακέτες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το τουρνουά FA20

Στην Ιορδανία δίνεται από την Πέμπτη (19/5) η συνέχεια στα τουρνουά που είναι ενταγμένα στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ITTF) με τα Para Events. Από τις 19 έως τις 21 Μαΐου διεξάγεται στο Αμμάν το ITTF Fa20 Al-Watani Para Championships τα ελληνική χρώματα εκπροσωπούν ο Γρηγόρης Χρυσικός της κλάσης 1, η Ευανθία Μπουρνιά της κλάσης 2 και ο Λευτέρης Μαύρης της κλάσης 6.

Στην Ιορδανία βρίσκεται ήδη η νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Ελευθερία Νταουντάκη μαζί με την Μπουρνιά και αύριο Τετάρτη ακολουθούν ο Μαύρης με τον τεχνικό διευθυντή του σωματείου του «Εν Σώματι Υγιεί» και τεχνικό σύμβουλο της εθνικής ομάδας, Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, καθώς και ο Χρυσικός με τον συνοδό του Λάμπρο Φιλιππάτο.

Ο Χρυσικός και η Μπουρνιά είναι αθλητές του ΠΑΣΚΑ και θα συγκροτήσουν δίδυμο στο διπλό μικτό. Επί τόπου κοιτάζουν να κλείσουν παρτενέρ στο διπλό ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Ο Μαύρης θ’ αγωνιστεί στο διπλό ανδρών (κατηγορία MD14) με συμπαίκτη τον Ιορδανό Mohammad Tayem και στο διπλό μικτό (κατηγορία XD14) με συμπαίκτρια την Αιγύπτια Abdelaziz Samah. 

ΠΗΓΗ: ΕΦΟΕπΑ 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.