fbpx

Μπότσια: Αύριο Παρασκευή (23/2) η 11η ημερίδα του Σωματείου «Τυρταίος» ανδρών-γυναικών κατηγορίας bc2 (pics)

Μπότσια: Αύριο Παρασκευή (23/2) η 11η ημερίδα του Σωματείου «Τυρταίος» ανδρών-γυναικών κατηγορίας bc2 (pics)

Η πρώτη αθλητική διοργάνωση boccia για το 2024, για τους αθλητές της κατηγορίας bc2 θα πραγματοποιηθεί αύριο (Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου) στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Κακούρης» του Δήμου Ίλιου, με διοργανωτή το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Τυρταίος και υπό την Αιγίδα της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. 

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν 22 αθλητές (16 άνδρες και 6 γυναίκες), οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας από οκτώ (8) σωματεία (ΑΣΑΧ,  Ίωνες Χίου, Δρομέας, Ειδική Ολυμπιάδα, Μεγαλόνησος, Παναθηναϊκός ΑμεΑ, Καστελάνοι, Τυρταίος). Οι αγώνες αρχίζουν στις 09:30 και μετά το τέλος θα γίνουν οι απονομές στους νικητές και τις νικήτριες.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης του αθλήματος Μιχάλης Νικόπουλος, δήλωσε: «Στην ημερίδα έχουν δηλώσει να λάβουν μέρος όλοι σχεδόν οι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας bc2.  Αυτό δείχνει πόσο χρήσιμο είναι να γίνονται αυτοί οι αγώνες και οι αθλητές να έχουν αγωνιστικές εμπειρίες και εκτός από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.  Επίσης, προσωπικά αυτή η ημερίδα είναι μία καλή ευκαιρία να δω την εξέλιξη των νέων  αθλητών και πως θα ανταποκριθούν στις συνθήκες του αγώνα. Καλή επιτυχία σε όλους όσους λάβουν μέρος , και περιμένουμε να απολαύσουμε ωραίους αγώνες». 

Tyrtaios2

Οι συμμετέχοντες BC2 (σε παρένθεση τα σωματεία τους)

Αλέξανδρος Παπαδάκης, Νίκος Γονιός, Γιώργος Πρεαρης (ΑΣΑΧ), Μιχάλης Λεμονής (Μεγαλόνησος), Μανώλης Κοκονος, Γιώργος Μητσόπουλος (Παναθηναϊκός ΑμεΑ), Παναγιώτης Βασιλόπουλος, (Δρομέας), Νίκος Ζαχαριουδάκης (Ειδική Ολυμπιάδα), Κοκολάκης (Καστελάνοι) και από τον διοργανωτή Τυρταίο οι: Χρήστος Κυπριώτης, Βασίλης Παπαδιόχος, Γιάννης Τσιγκάκος, Λευτέρης Γιοβάνης, Αιμίλιος Μακρής, Αλέξανδρος Αρβανιτάκης. Εκτός συναγωνισμού μετέχει ο αθλητής του ΑΣΑΧ, Ευάγγελος Κραβαρίτης. 

Οι όμιλοι

Για τη δημιουργία των Ομίλων έχει ληφθεί υπόψη η κατάταξη του περυσινού πανελληνίου πρωταθλήματος (2023) και έγινε κλήρωση για τις υπόλοιπες θέσεις. Σε κάθε όμιλο μπορούν να αγωνίζονται μόνο 2 αθλητές ή αθλήτριες του ίδιου σωματείου. 

Α' Όμιλος: Παπαδάκης, Μακρής Μητσόπουλος
Β' Όμιλος: Γονιός, Γιοβανης, Κοκολάκης
Γ' Όμιλος: Κυπριώτης, Τσιγκάκος Βασιλόπουλος
Δ' Όμιλος: Λεμονής, Πρεαρης, Αρβανιτάκης
Ε’ Όμιλος: Ζαχαριουδάκης, Παραδιοχος Κοκονος, Κραβαρίτης (ε.σ.) 

Οι συμμετέχουσες BC2 (σε παρένθεση τα σωματεία τους):

Ελισάβετ Ιωσηφίδου (Ίωνες Χίου), Χριστίνα Αρβανίτη (Δρομέας) και από τον διοργανωτή Τυρταίο οι: Διονυσία Τσακίρη, Αγγελική Πέππα, Μαρία Τσιλικοπούλου και Τζουλιάννα Ζκγουρή. 

Οι όμιλοι των γυναικών

Α' Όμιλος: Ιωσηφίδου, Τσιλικοπούλου, Ζκγουρή
Β' Όμιλος: Τσακίρη, Πέππα, Αρβανίτη 

Το πρόγραμμα 

11η ημεριδα boccia ΤΥΡΤΑΙΟΣ 2024 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.