fbpx

Boccia: Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Η χαρά πολλαπλασιάζεται όταν το χρυσό μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εσένα, αλλά και στη χώρα σου»

Boccia: Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Η χαρά πολλαπλασιάζεται όταν το χρυσό μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εσένα, αλλά και στη χώρα σου»

Μετά το πρώτο της μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα χρυσό, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων της BC3, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τους πάντες, αλλά κυρίως τον αδελφό της: «Τα συναισθήματα μου δεν περιγράφονται με λόγια. Το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι ότι νιώθω απίστευτη χαρά και ευγνωμοσύνη που κατάφερα να πάρω το πρώτο μου μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο, απέναντι σε δύσκολες αντιπάλους. Η χαρά φυσικά πολλαπλασιάζεται όταν αυτό το χρυσό μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εσένα, αλλά και στη χώρα σου!

papado metallio

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα ήθελα να το πω στον αδελφό/ramp operator μου Γιώργο Παπαδόπουλο, που με αντέχει και με στηρίζει! Χωρίς αυτόν, το Μπότσια δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα.
Το όνειρο αυτό που έγινε πραγματικότητα δεν θα ήταν δυνατόν να έχει συμβεί χωρίς τη συμβολή πολλών παραγόντων. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην εθνική αθλητική ομοσπονδία ατόμων με αναπηρίες, που μας έδωσε την ευκαιρία να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε μια τέτοια διοργάνωση! Να ευχαριστήσω θερμά τον ομοσπονδιακό προπονητή του boccia, κύριο Μιχάλη Νικόπουλο που μας υποστήριξε κάθε στιγμή των αγώνων, και όχι μόνο, η βοήθεια αυτή ήταν πολύ σημαντική για εμάς!

papado metallio2

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μας Άρη Μαυρόπουλο τόσο για τις ώρες της προετοιμασίας μας όσο και για το γεγονός ότι όσο μακριά και αν βρίσκεται, είναι λες και είναι δίπλα μας κάθε στιγμή!! Φυσικά να ευχαριστήσω και την ομάδα μας, τους Καστελλάνους που δεν σταματάνε στιγμή να μας υποστηρίζουν, όπως και τον πρόεδρό μας, Παναγιώτη Καδδά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους προσωπικούς μου υποστηρικτές και φυσικά στην οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου!».

papado metallio4

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.