fbpx

attica Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Αύριο (Τετάρτη, 14/6) η πρεμιέρα Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γεώργιος Κακούρης»

attica Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Αύριο (Τετάρτη, 14/6) η πρεμιέρα Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γεώργιος Κακούρης»

Πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες, από 14 σωματεία (Άγιος Χριστόφορος, Αετοί Θεσσαλονίκης, Αργοναύτες, Αρίων, Δρομέας, Ειδική Ολ. Ελλάδος , Εν Σώματι Υγιεί, Ίωνες, Καστελλάνοι, Κότινος, Α.Σ. Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, Victor Artant-Νίκη, Παναθηναϊκός, Τυρταίος) από όλη την Ελλάδα θα ριχθούν στη «μάχη» της διάκρισης στο attica Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια, που θα διεξαχθεί από αύριο (14/6) έως την Κυριακή 18 Ιουνίου του μήνα, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γεώργιος Κακούρης».

Boccia Challenger Papadakis2

Όλα τα μεγάλα ονόματα που αγωνίζονται στην Εθνική Ελλάδος, αλλά και τα ανερχόμενα ταλέντα, καθώς και το νέο «αίμα» του αγωνίσματος, θα δώσουν το «παρών» στη «μάχη» της κορυφής.

Boccia Challenger Croatia4

Στα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος είναι ατομικά, ομαδικά και ζευγάρια.

ΑΤΟΜΙΚΑ                                       ΟΜΑΔΙΚΑ &ΖΕΥΓΑΡΙΑ

BC1 Ανδρών και Γυναικών           ΟΜΑΔΙΚΟ BC1/2

BC2 Ανδρών και Γυναικών          ΖΕΥΓΑΡΙΑ BC3

BC3 Ανδρών και Γυναικών          ΖΕΥΓΑΡΙΑ BC4

BC4 Ανδρών και Γυναικών

 

Οι φωτογραφίες είναι από πρόσφατη ευρωπαϊκή διοργάνωση

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.