fbpx

World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023: Πρεμιέρα για τα ελληνικά χρώματα με δύο νίκες στις πέντε συμμετοχές

World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023: Πρεμιέρα για τα ελληνικά χρώματα με δύο νίκες στις πέντε συμμετοχές

Πρεμιέρα στο World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Κροατίας και ολοκληρώνεται την Κυριακή (2 Απριλίου), με τους πέντε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται από την πρώτη ημέρα στα ατομικά των κατηγοριών τους.

Στην BC2 ανδρών (16 συνολικά συμμετοχές) ο Αλέξανδρος Παπαδάκης αγωνιζόμενος στον Γ’ όμιλο, νίκησε στον πρώτο του αγώνα τον Σλοβένο Μπόγιαν Πορέντος με 6-3, στην ίδια κατηγορία και για τον Δ’ όμιλο ο Μιχάλης Λεμονής ηττήθηκε 5-2 από τον Ολλανδό Μάρκο Ντέκερ.

Στις γυναίκες και στην κατηγορία BC2 (13 συνολικά συμμετοχές) νικηφόρα μπήκε στη διοργάνωση η Ελισάβετ Ιωσηφίδου, καθώς επικράτησε στην παράταση της Ιταλίδας Κλώντια Τάργκα (2-2 κ.α.).

Στην κατηγορία BC3 (15 συνολικά συμμετοχές), στον Γ’ Όμιλο η Πηνελόπη-Αναστασία Καραμπεϊδου, με ramp operator τον Κυριάκο Καραμπεϊδη, ηττήθηκε από τη Σουηδή Μαρία Μπούρστορμ με 8-0, με τη Φωτεινή Μπούσιου να αγωνίζεται στην κατηγορία BC4 (10 συμμετοχές στο σύνολο) όπου ηττήθηκε από τη Σλοβένα Νατάσα Μπάρτολ με 4-3. Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο (Τρίτη 28/3) με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.

 

Η φωτογραφία είναι από την παρέλαση των ομάδων, στην τελετή έναρξης

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.