fbpx

World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023: Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας (pics)

World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023: Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας (pics)

Δεύτερη ημέρα των αγώνων, για το World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Κροατίας με ένα απρόοπτο στην κατηγορία BC4.

Στον Α’ όμιλο της κατηγορίας BC4 (10 συμμετοχές στο σύνολο) αγωνιζόταν η Φωτεινή Μπούσιου, με αντίπαλο τη Μικαέλα Μπάλκοβα, με τη Σλοβάκα να κόβεται στο classification για την κατηγορία και με νίκη αύριο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπαίνει στην 8άδα.

Επίσης, η Ελισάβετ Ιωσηφίδου, στον Α΄ Όμιλο της κατηγορίας BC2 (13 συνολικά συμμετοχές) δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επιτυχία στην πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκε από τη Βρετανή Κλαιρ Τάγκαρντ, με 10-0.

zagreb3

Στον Γ’ Όμιλο, στην κατηγορία BC3 (15 συνολικά συμμετοχές), η Πηνελόπη-Αναστασία Καραμπεϊδου, με ramp operator τον Κυριάκο Καραμπεϊδη και στο δεύτερο αγώνα της ηττήθηκε από τη Βραζιλιάνα Έβελιν Ντε Ολιβέιρα με 8-0.

Στην BC2 ανδρών (16 συνολικά συμμετοχές), για τον Γ’ όμιλο ο Αλέξανδρος Παπαδάκης αντιμετώπισε τον Γάλλο Ορελιέν Φάμπρ και έχασε στις λεπτομέρειες με 4-3.

zagreb

Ο Μιχάλης Λεμονής, στον Δ’ όμιλο της BC2 ανδρών, ηττήθηκε με 12-3 από τον Βρετανό Γουίλ Χίπγουελ. Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο (Τετάρτη 29/3) με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.