fbpx

Μπότσια: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 10η ημερίδα του σωματείου «Τυρταίος» (pics)

Μπότσια: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 10η ημερίδα του σωματείου «Τυρταίος» (pics)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αθλητική διοργάνωση boccia για το 2023, για τους αθλητές της κατηγορίας bc2 που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Κακούρης» του Δήμου Ίλιου, με διοργανωτή το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Τυρταίος.

Tyrtaios C

Η πρώτη τριάδα

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Νίκος Ζαχαριουδάκης (Ειδική Ολυμπιάδα), στη 2η θέση ο Μανώλης Κοκονός (Παναθηναϊκός ΑμεΑ) και το βάθρο συμπλήρωσε ο Μιχάλης Λεμονης (Μεγαλόνησος). Στην 4η θέση ο Χρήστος Κυπριώτης του διοργανωτή Τυρταίου.

Την ημερίδα παρακολούθησαν και συμμετείχαν και οι μαθητές σχολείων του Δήμου Ιλίου, που φιλοξένησε την ημερίδα. Συγκεκριμένα από το ΕΝΕΓΥΛ, το 2ο ΕΠΑΛ και το 8ο Δημοτικό.

Tyrtaios B

Την παρουσία τους στην ημερίδα έδωσαν η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Ιλίου. Την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκπροσώπησαν ο έφορος αθλημάτων IWAS Παναγιώτης Καδδάς, η έφορος αθλημάτων VIRTUS Γεωργία Παναγιωτοπούλου, και η ταμίας Ελένη Καλογεροπούλου.

Tyrtaios Giannakop

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης του αθλήματος Μιχάλης Νικόπουλος, μετά το τέλος της ημερίδας δήλωσε: «Ήταν ένα δυνατό τουρνουά, τεστ για όλους τους αθλητές ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τόσο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όσο και για την συμμετοχή κάποιων αθλητών σε διοργανώσεις στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό οι αθλητές να έχουν την ευκαιρία για συμμετοχή σε αγώνες. Επίσης θετικός ήταν ο απολογισμός των νέων αθλητών που έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία για το μέλλον». 

Tyrtaios D

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.