fbpx

Παραολυμπιακά Αθλήματα: Δράση με Μπότσια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού (pics)

Παραολυμπιακά Αθλήματα: Δράση με Μπότσια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού (pics)

Μετά το 2ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης, που γνώρισαν κάποια από τα Παραολυμπιακά Αθλήματα, οι μαθητές του 4ου  Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Μπότσια. 

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Ειδικού Δημοτικού, Γυμνασίου, Ειδικού Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είναι να γνωρίσουν μερικά από τα Παραολυμπιακά Αθλήματα, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.
 
dimotiko boccia2 censored
 
Την παρουσίαση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο του Ελληνικού, ανέλαβαν η προπονήτρια Στίβου της Ομοσπονδίας Χρυσούλα Ορφανού και ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Φερνάντεζ Σε Τζων. 
Αναφέρθηκαν σε όλα τα Παραολυμπιακά αθλήματα και έδειξαν το Μπότσια, αλλά τους περίμενε μια έκπληξη.
dimotiko boccia3 censored
 
Οι δάσκαλοι του σχολείου είχαν κάνει προετοιμασία με τους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν παρακολουθήσει βιντεάκια από το youtube, σχετικά με αγώνες Μπότσια. Οι μαθητές της 2ας και 4ης δημοτικού ήταν εξοικειωμένοι με το άθλημα, κάνοντας  πιο εύκολο το έργο τόσο της ομοσπονδιακής προπονήτριας όσο και του χρυσού Παραολυμπονίκη. 
 
dimotiko boccia4 censored
 
Πραγματικά ήταν μια έκπληξη και για ακόμη μια φορά αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον των μαθητών και όχι μόνο, για τα Παραολυμπιακά Αθλήματα. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.