fbpx

Μπότσια: Ανοιχτή προπόνηση Νέων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης (pics)

Μπότσια: Ανοιχτή προπόνηση Νέων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης (pics)

Ανοιχτή προπόνηση Μπότσια Νέων, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο, 18/2), στην Αίθουσα Τύπου, του Καυτανζογλείου Σταδίου Θεσσαλονίκης, ενταγμένη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας. 

Είναι συνέχεια της αντίστοιχης δράσης,  που είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο (26/11/22), στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού Κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ.
 
Την όλη οργάνωση της δράσης στη Θεσσαλονίκη είχε ο ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης Μπότσια Μιχάλης Νικόπουλος. Μαζί του ο πολύ επιτυχημένος στο άθλημα, με την Εθνική ομάδα Αλέξανδρος Παπαδάκης (BC2). 
boccia proponissi5
Πρωταρχικός σκοπός της δράσης είναι τα νέα παιδιά να έρθουν και να γνωρίσουν το Παραολυμπιακό άθλημα του Μπότσια, είτε από συλλόγους είτε από σχολεία ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη του. 
 
Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε η έφορος των Αθλημάτων IBSA Θωμαή Θεοδωρίδου και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ο Πάρης Αλβανός. 
boccia proponissi6
 
Στόχος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, η οποία ευχαριστεί τη διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου για την παραχώρηση της αίθουσας-είναι να γίνονται συχνότερα, τέτοιες δράσεις, ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά το Μπότσια, αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα, που έχει στις τάξεις της. 
 
boccia proponissi7
 
Μετά την ολοκλήρωση της ανοιχτής προπόνησης φανερά ικανοποιημένος ο κ. Νικόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης, να πραγματοποιήσει μια ανοιχτή προπόνηση Μπότσια, όπως είχε γίνει στο ΟΑΚΑ.
Το μέλλον του αθλήματος βρίσκεται στους νέους αθλητές και θα πρέπει όλοι εμείς να τους ενεργοποιήσουμε. Έγινε μια αρχή και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια με παρόμοιες δράσεις ανάπτυξης, ώστε να προσελκύσουμε νέους αθλητές στο χώρο μας». 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.