fbpx

Παραολυμπιακά Αθλήματα: Το Μπότσια στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου (pics)

Παραολυμπιακά Αθλήματα: Το Μπότσια στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου (pics)

Με ακόμη μια παρουσίαση  του αθλήματος του Μπότσια, συνεχίστηκε, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Παραολυμπιακά Αθλήματα» της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Ειδικού Δημοτικού, Γυμνασίου, Ειδικού Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Boccia evosmos2
 
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Η Πηνελόπη Καραμπεΐδου, πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδος, στην κατηγορία bc3, με ramp user τον Κυριάκο  Καραμπεΐδη, ανέλαβαν αυτή τη φορά να δείξουν τα «μυστικά» του Μπότσια, στους μαθητές του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου, στα πλαίσια του προγράμματος «Παραολυμπιακά Αθλήματα».
 
Boccia evosmos3
 
Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος, είναι όχι μόνο να ενημερωθούν αρχικά οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και στη συνέχεια τα παιδιά τους-μαθητές, για τα Παραολυμπιακά Αθλήματα, αλλά να τους  δοθούν και τα κίνητρα, να συμμετέχουν, να αθλούνται ή να προπονούνται όπως και οι υπόλοιποι συνομήλικοί τους. Είτε βρίσκονται στη γενική εκπαίδευση με στήριξη, είτε στην ειδική. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.