ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 4ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η Παραολυμπιονίκης Μαρία Καλπακίδου από προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ

Με ένα Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο γυναικών ολοκληρώθηκε το 4ο Κολυμβητικό Πρωτάθλημα ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Μαρτίου 2009 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.  Συγκεκριμένα η Παραολυμπιονίκης της Κολύμβησης Μαρία Καλπακίδου (φωτο) κατέρριψε το Παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο γυναικών της κατηγορίας S2 κατεβάζοντας το κατά σχεδόν 10'' .

Και στις δυο μέρες της διοργάνωσης οι 120 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με πολλά Πανελλήνια ρεκόρ να καταρρίπτονται, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο ραντεβού  στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. από τις 23  έως τις 28 Ιουνίου 2009 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Τη διοργάνωση υποστήριξαν η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, οι δήμοι Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Αριστοτελείου Τεχνολογικού Ιδρύματος, η Επιτροπή Διοίκησης του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου, τα ζαχαροπλαστεία "ΜΙΛΤΟΣ" και τα ορθοπεδικά είδη Νικόπουλος.

Τους αθλητές τίμησαν με την παρουσία τους το Σάββατο το απόγευμα ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης,πατέρας Βασίλειος και η Νομαρχιακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Χριστίνα Κελεσίδου.

Φωτογραφίες μπορούν να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στο www.artcut.gr

Δείτε το αρχείο των αποτελεσμάτων της διοργάνωσης.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ