Α' ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΤΣΙΑ


Η Α' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπότσια πραγματοποιείται το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΚΑΠ-ΠΑ 2000 στη Θεσσαλονίκη. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια διεξάγεται σε τρεις φάσεις για το 2009- η πρώτη στη Θεσσαλονίκη και οι άλλες δυο στην Αττική.

Στην πρώτη φάση συμμετέχουν αθλητές από τα σωματεία ΙΑΠΕΤΟΣ Ξάνθης, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1994 ΠΥΛΑΙΑΣ, ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ και ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΒΟΛΟΥ. Αποτελεί την πρώτη προκριματική φάση για τους τελικούς αγώνες που θα γίνουν τον Απρίλιο στην Αττική.

Το άθλημα του Μπότσια γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας με αποτέλεσμα οι διοργανώσεις του Μπότσια (Πανελλήνια, Ημερίδες κλπ) να συγκεντρώνουν ολοένα και περισσότερους αθλητές αλλά και θεατές. Στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου η Ελλάδα συμμετείχε με τρεις αθλητές τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, τη Μαρία Σταυροπούλου και το Δημήτρη Μίχο. Στο Πεκίνο και μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία BC3 του Ατομικού.

Πίσω στους δικούς μας αγώνες, οι αθλητές που δεν μένουν στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα η διαμονή θα είναι στο ξενοδοχείο Royal (17ο χλμ Θεσσαλονίκης- Περαίας) και η μετακίνηση  των αθλητών και των συνοδών τους θα γίνει με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης που θα διαθέσει τα ειδικά  οχήματα.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα διαμορφωθεί μετά την κατάταξη σε κατηγορίες (classification) των νέων αθλητών την Παρασκευή, οπότε και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία των αγώνων στο τηλέφωνο 6948.370.398 προκειμένου να πληροφορηθούν το αναλυτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ