ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΚΜΑ

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), με αφορμή τις αναφορές, σχετικά με το θέμα της μη συμμετοχής Παραολυμπιακών αθλητών στο Μαραθώνιο της Αθήνας, έχει να τονίσει τα εξής:

Οι σχέσεις της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με τον ΣΕΓΑΣ, εδώ και πολλά χρόνια, είναι υποδειγματικές, όπως και η συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που ο ΣΕΓΑΣ στήριξε υλικοτεχνικά το αθλητικό κίνημα των ατόμων με αναπηρία, ενώ μας έχει διαθέσει ανιδιοτελώς αθλητικούς χώρους για τις ανάγκες των αθλητών και αθλητριών μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπήρχε πρόθεση από πλευράς ΣΕΓΑΣ για το θέμα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ήταν ένα ατυχές γεγονός, το οποίο προφανώς προέκυψε από κακή συνεννόηση το οποίο ΔΕΝ πρέπει και ΔΕΝ μπορεί να επηρεάσει σε τίποτα την άψογη συνεργασία που έχουμε με την προηγούμενη αλλά και τη νυν διοίκηση της ομοσπονδίας κλασσικού αθλητισμού.

Ήδη ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης, έχει  συνεχή συνεργασία με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, που αφορά στη διεύρυνση των σχέσεων ανάμεσα στους δύο φορείς. Με τον κ. Παναγόπουλο μάλιστα θα υπάρξει και νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή Παραολυμπιακών αθλητών στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του ΣΕΓΑΣ.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ