ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INNER WHEEL ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ

    

Βραδιά μουσικής, Ελλήνων και ξένων συνθετών θα χουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της μουσικής στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής «γύρω από το πιάνο», που διοργανώνεται στις 4, 8, 9 & 11 Νοεμβρίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της πιανίστας Αλεξάνδρας Νομίδου.

Η παράσταση της Δευτέρας, 4 Νοεμβρίου γίνεται σε συνεργασία με την 247 Περιφέρεια της Inner Wheel Ελλάδος  υπέρ της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, στην οποία θα δοθούν τα έσοδα. 

Ώρα προσέλευσης είναι η 20.00 και ώρα έναρξης 20.30.

Το πρόγραμμα παράστασης είναι

Α΄ μέρος

Παιδική Χορωδία Ωδείου Κόνταλυ

Στην πρώτη της χειμερινή εμφάνιση, η καταξιωμένη πλέον "Παιδική Χορωδία Ωδείου Κόνταλυ" παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών γραμμένα πρωτότυπα για παιδική χορωδία.

Συνοδεύει στο πιάνο ο Γιάννης Αερινιώτης
Διεύθυνση χορωδίας: Μιχάλης Πατσέας

 Β΄ μέρος

Παιδική Χορωδία Ευμέλεια
Τζίνα Φωτεινοπούλου, υψίφωνος
Συνοδεύει στο πιάνο ο Γιώργος Δούσης

Η παιδική χορωδία "Ευμέλεια" σε ένα πρόγραμμα από αγαπημένα μιούζικαλ και διεθνείς επιτυχίες. Ποικίλα ηχοχρώματα και ρυθμοί με έντονη κινησιολογική παρουσία των μικρών χορωδών, υπό τη διεύθυνση και συμμετοχή της σοπράνο Τζίνας Φωτεινοπούλου και τη συνοδεία στο πιάνο του Γιώργου Δούση.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ