fbpx

Ξιφασκία με αμαξίδιο: 1ο Διεθνές Προπονητικό σεμινάριο από το ΣΕΦ στην Αρχαία Ολυμπία και τη Σπάρτη (pics)

Ξιφασκία με αμαξίδιο: 1ο Διεθνές Προπονητικό σεμινάριο από το ΣΕΦ στην Αρχαία Ολυμπία και τη Σπάρτη (pics)

Το 1ο Διεθνές Προπονητικό σεμινάριο, για το άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο διοργανώνεται, στην Ελλάδα αύριο (Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου) έως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που είναι και υποστηρικτής της διοργάνωσης. Υποστηρικτής του 1ου αυτού Διεθνούς Προπονητικού σεμιναρίου είναι και η εταιρεία «ΒΙΚΟΣ», χορηγός εταιρεία και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

seminar fencing greek
Το σεμινάριο τελεί υπό την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία αθλητών με κινητικές αναπηρίες (World Abilitysport) και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στη Σπάρτη. Συμμετέχουν εκτός από τη χώρα μας και την Κύπρο, χώρες απ’ όλο τον κόσμο (Αυστραλία, Πολωνία, Ιαπωνία).

seminario xifaskia
Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές ξιφασκίας, καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές ειδικής αγωγής, αθλητές και όσους θέλουν να γνωρίσουν το εντυπωσιακό Παραολυμπιακό άθλημα. Παράλληλα αποτελεί απαραίτητο εργαλείο, για όσους θελήσουν στο μέλλον να ασχοληθούν προπονητικά με την ξιφασκία με αμαξίδιο.

seminar fencing
Στα πλαίσια του σεμιναρίου, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή-ξενάγηση στην αρχαία Ολυμπία με διαμονή στη Σπάρτη. Την επόμενη ημέρα 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το παιδαγωγικό σεμινάριο, από καθηγητές του Πανεπιστημίου Σπάρτης. Τόσο η ξενάγηση, η διαμονή στη Σπάρτη όσο και το παιδαγωγικό σεμινάριο είναι χορηγία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

seminario xifaskia2

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι κ.κ.:
Δημήτρης Κάζαγλης (Ομοσπονδιακός Προπονητής Ξιφασκίας με αμαξίδιο και μέλος της επιτροπής ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας με αμαξίδιο)
Χριστίνα Μασσιάλα (Μέλος της επιτροπής προβολής και προώθησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας με αμαξίδιο).
Λεωνίδας Κούκος (Διεθνής Διαιτητής)
Εμμανουήλ Μπόγδος (Διεθνής classifier ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Πληροφορίες για το σεμινάριο και φόρμα εγγραφής μπορείτε να βρείτε στο site της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IWAS fencing: https://wheelchair-fencing.org/competitions/upcoming/

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.