fbpx

Νέο μέλος στην οικογένεια της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ η εταιρεία Βίκος Α.Ε.

Νέο μέλος στην οικογένεια της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ η εταιρεία Βίκος Α.Ε.

Η ΕΟΑΜ-ΑμεΑ καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.). Μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στην κατηγορία του φυσικού μεταλλικού νερού.

Η συνεργασία των δύο πλευρών με διάρκεια τριών (3) ετών, από εφέτος έως το 2025 συμπίπτει με το πολύτιμο μήνυμα αλληλεγγύης, αισιοδοξία για το αύριο και πίστης στις σταθερές αρχές της εταιρείας, σε όλα εκείνα που μας δίνουν ώθηση να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

H εταιρεία Βίκος μας θυμίζει ότι ο άνθρωπος, σαν το νερό, πάντα προχωρά μπροστά και βρίσκει το δρόμο του, υπερβαίνοντας κάθε εμπόδιο και συνεχίζοντας την αέναη πορεία του με ορμή και ευελιξία.

vikos amea

Καλεί όλους μας να είμαστε σαν το νερό, να εμπνεύσουμε με πράξεις ειλικρινείς και ανθρώπινες όλους γύρω μας, και το κυριότερο, να θυμηθούμε πως δύναμη μας είναι αυτό που κουβαλάμε στην ψυχή μας.

Η πρόεδρος της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία και το χορηγικό πρόγραμμα: «Καλωσορίζουμε στις τάξεις της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, την εταιρεία Βίκος, που με τη συνεργασία αυτή δίνει αφενός την ευκαιρία να κάνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ομοσπονδίας τα όνειρά τους πραγματικότητα και αφετέρου να αναδείξουν τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου με τις αγωνιστικές τους επιτυχίες.

eaom amea

Νοιώθουμε τυχεροί που μία ελληνική εταιρεία όπως η Βίκος Α.Ε., βρίσκεται δίπλα στην ομοσπονδία μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες, αλλά και τις ανάγκες της. Γιατί μόνο με δυνατές συμμαχίες, μπορεί ο αθλητισμός των ατόμων με αναπηρίες να αναπτυχθεί και να γιγαντωθεί. Αυτό επιδιώκαμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Chief Marketing Officer της Βίκος Α.Ε. κ. Κωνσταντίνο Σεπετά και καλωσορίζουμε την εταιρεία στην οικογένεια των ΑμεΑ», επισήμανε η κ. Καριοφύλλη.

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.